ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Αυτό είναι το πιο συχνό λάθος που κάνετε με το dry shampoo


Ελένη Τσούτση

4 Ιουλίου 2022

Αυτό είναι το πιο συχνό λάθος που κάνετε με το dry shampoo
Dry shampoo: ένα μικρό επίτευγμα στο κόσμο της ομορφιάς (σίγουρα θα κουνούν συγκαταβατικά το κεφάλι τους πολλές γυναίκες)

Το dry shampoo σας βγάζει από τη δύσκολη θέση όταν τα μαλλιά σας δε σας βοηθούν και επιμένουν να σας ταλαιπωρούν με την ενοχλητική λιπαρότητα.

Τελευταία, παρατηρώ ότι πολλές φίλες μου το έχουν πάντα μαζί τους καθώς φρεσκάρουν τα μαλλιά τους γρήγορα και τους δίνει την ευχαρίστηση να τα νιώθουν πιο φρέσκα. Σε αυτό το σημείο θα τεθεί το κρίσιμο ερώτημα: «Χρησιμοποιείτε με το σωστό τρόπο το dry shampoo σας»;

Οι ειδικοί αναφέρουν ότι το πρώτο και βασικό βήμα είναι πριν τη χρήση του dry shampoo είναι να το ανακινήσετε καλά, έπειτα να χωρίσετε τα μαλλιά σας τμηματικά και να ψεκάσετε από μία μικρή απόσταση στη ρίζα, με τις άκρες των δαχτύλων σας να κάνετε απαλό μασάζ ώστε να απορροφηθεί σωστά το προϊόν και να αποχωρήσει η λιπαρότητα.

Βέβαια, αυτό που θα καταπολεμήσει πιο δραστικά τη λιπαρότητα είναι αντί για το πρωί, να χρησιμοποιήσετε το dry shampoo το βράδυ έτσι ώστε να δώσετε επιπλέον χρόνο στο προϊόν να σταθεί καλύτερα. Αυτό το trick θα σας δώσει ακόμη καλύτερα αποτελέσματα. Δοκιμάστε το και δείτε τη διαφορά!