ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Μπλε σκιά: Πώς θα τη φορέσεις τη φετινή σεζόν από το πρωί μέχρι το βράδυ


Ελένη Τσούτση

21 Μαρτίου 2023

Μπλε σκιά: Πώς θα τη φορέσεις τη φετινή σεζόν από το πρωί μέχρι το βράδυ
Βγείτε από το comfort zone σας και επιλέξτε μπλε σκιά για τα καθημερινά σας makeup looks

Ο καιρός επιτέλους μας δημιουργεί αυτή την γλυκιά αίσθηση και νιώθουμε πιο έτοιμες να «παίξουμε» τόσο με τα outfits μας όσο και το μακιγιάζ. Το χρώμα της άνοιξης είναι το μπλε γι’ αυτό ετοιμαστείτε να το βλέπετε παντού γύρω σας. Αφήνουμε πίσω μας τις διακριτικές ροζ αποχρώσεις και κάνουμε focus σε όλες τις εκδοχές του μπλε. Μπορεί να φαντάζει ένα τολμηρό χρώμα αλλά με τις κατάλληλες πινελιές μπορεί να γίνει η πιο safe επιλογή στο μακιγιάζ σας.

Το κόλπο είναι να βρείτε μια απόχρωση που σας ταιριάζει και πρώτα από όλα εσείς να νιώθετε άνετα. Από ένα μπλε eyeliner μέχρι ένα έντονε μπλε smokey eye, εσείς επιλέγετε πώς θέλετε να δοκιμάσετε αυτό το trend. H makeup artist πολλών celebrities, Deborah Altizio προτείνει στο Ipsy να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να βρείτε την ιδανική απόχρωση. «Μου αρέσει ένα πιο δυνατό ποπ χρώμα για κάποια που έχει σκούρα μαλλιά».«Για πιο ανοιχτόχρωμα μαλλιά και πιο ανοιχτόχρωμους τόνους δέρματος, μου αρέσει να χρησιμοποιώ περισσότερο ένα ανοιχτό μπλε της δεκαετίας του '70, ανάλογα με το χρώμα της επιδερμίδας.»

Προσωπικά, παλαιότερα είχα κάποιους ενδιασμούς για την μπλε απόχρωση στα μάτια αλλά πλέον θεωρώ ότι αναβαθμίζει το μακιγιάζ και το κάνει πιο "πολυτελές". Ακόμη, δεν χρειάζεται να έχετε ιδιαίτερες γνώσεις στο μακιγιάζ για να εφαρμόσετε μια μπλε σκιά, ένα ατημέλητο eye look δείχνει πιο sexy και φρέσκο.

Aν ακόμη διστάζετε να πείτε το πολυπόθητο «ναι» στη μπλε σκιά, τότε τα παρακάτω makeup looks θα σας πείσουν. Βγείτε από το comfort zone σας με μια ζωηρή μπλε σκιά. Η άνοιξη θέλει χρώμα και διάθεση!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.