ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Οι οροί μαλλιών που χαρίζουν ξανά ζωή στα πολύ ταλαιπωρημένα μαλλιά


Ελένη Τσούτση

23 Μαρτίου 2023

Οι οροί μαλλιών που χαρίζουν ξανά ζωή στα πολύ ταλαιπωρημένα μαλλιά
Instagram/ @clickmyworld
Οι οροί θα σας χαρίσουν στα μαλλιά σας άμεση ενδυνάμωση, ανθεκτικότητα και λάμψη

Τα ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά απαιτούν τακτική φροντίδα με τα σωστά προϊόντα. Οι περισσότερες γυναίκες που θέλουν να δώσουν ένα boost στα μαλλιά τους αναβαθμίζουν τη ρουτίνα τους επιλέγοντας επαγγελματικά προϊόντα. Αλλά ξεχνούν κάτι σημαντικό: να επενδύσουν σε έναν καλό ορό που θα αναζωογονήσει σε βάθος τα ξηρά μαλλιά, χαρίζοντάς τους λάμψη και υγεία.

Είναι ένα απλό βήμα για να δείξετε περισσότερη αγάπη στα μαλλιά σας και μάλιστα χωρίς να χρειάζεστε πολύ χρόνο για να κάνετε την εφαρμογή.

Σε αυτό το σημείο να διευκρινίσουμε ότι οι οροί μαλλιών διαφέρουν από τα λαδάκια. Πιο συγκεκριμένα, οι οροί μαλλιών αποτελούν θεραπείες και έχουν υψηλή συγκέντρωση σε δραστικά συστατικά. Στοχεύουν σε διάφορες ανάγκες των μαλλιών ή του τριχωτού της κεφαλής και επιλέγετε εκείνον που θα κάνει δουλειά στην δική σας ανάγκη.

Jenny.Gr
Pexels

Πώς εφαρμόζεις έναν ορό στα μαλλιά σου;

Όσο για το πώς τους χρησιμοποιείς στα μαλλιά, λίγες σταγόνες είναι αρκετές. Εφαρμόζεις το προϊόν σε βρεγμένα ή στεγνά μαλλιά στα μήκη, τις άκρες και στο τριχωτό με απαλό μασάζ για καλύτερη απορρόφηση. Μάλιστα, τους περισσότερους δεν χρειάζεται καν να τους ξεβγάλεις κερδίζοντας έτσι χρόνο.

Βρείτε στην παρακάτω gallery μερικούς από τους καλύτερους ορούς για τα μαλλιά σας:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.