ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Πλεξούδες: Το πιο εύκολο χτένισμα για τις bad hair days


Ελένη Τσούτση

17 Μαρτίου 2023

Πλεξούδες: Το πιο εύκολο χτένισμα για τις bad hair days
Instagram/@ fashion4perfection
Εμπνευστείτε από τις ωραιότερες πλεξούδες και χαρίστε στιλ στα ανοιξιάτικα looks σας

Οι bad hair days είναι και αυτές στη ζωή μας αλλά ευτυχώς υπάρχουν εκείνα τα σωτήρια στην κυριολεξία χτενίσματα που τα αλλάζουν όλα. Οι πλεξούδες είναι πάντα η πρώτη επιλογή αφού αποτελούν πάντα μια διαχρονική λύση για ένα εύκολο χτένισμα με χαρακτήρα. Αν θέλετε να είναι διακριτικό το τελικό look, τόσο πιο λεπτές πρέπει να κάνετε τις κοτσίδες.

Αν πάλι θέλετε ένα πιο gfiry ύφος, επιλέξτε τις σφιχτές αλογοουρές, που μπορεί να διακοσμηθούν με κορδέλες,ολοκληρώνοντας τέλεια ένα casual look είτε για το γραφείο είτε για το brunch του Σαββατοκύριακου. Βρήκαμε λοιπόν τα πιο εύκολα και παιχνιδιάρικα braids που θα μπορέσετε να κάνετε σε ελάχιστο χρόνο και θα φαίνεται σαν να έχετε περιποιηθεί το hairstyle σας like a pro. Άλλωστε τα brais έχουν ξετρελάνει τόσο τα catwalks όσο και το street style, και όπως είδαμε, θα συνεχίσουν να μας απασχολούν και τις επόμενες σεζόν.

Γι' αυτό, ας γίνουμε το γρηγορότερο δυνατό braid experts, γιατί όπως όλα δείχνουν είναι ό,τι καλύτερο μπορούμε να επιλέξουμε. Με αυτές τις εικόνες, θα γίνει και για εσάς η braid διαδικασία, παιχνίδι. It's a promise!

Eσείς, ποια θα κάνετε την επόμενη φορά που τα μαλλιά σας δεν συνεργάζονται;

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.