ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Αντίο, Glazed Donut Nails: H Hailey Bieber επέστρεψε στο πιο κλασικό manicure


Ελένη Τσούτση

28 Μαρτίου 2023

Αντίο, Glazed Donut Nails: H Hailey Bieber επέστρεψε στο πιο κλασικό manicure
Instagram/@ Hailey Rhode
Η Hailey Bieber λατρεύει τα ιδιαίτερα nail looks αλλά και τις πιο διαχρονικές επιλογές

Όταν η Hailey Bieber μας σύστησε τα glazed donut nails πιστέψαμε ότι θα είναι η τάση που θα μονοπωλήσει το καλοκαίρι, αλλά δεν σταμάτησε εκεί καθώς μας ακολούθησε τόσο το φθινόπωρο όσο και τον χειμώνα. Οι αποχρώσεις έγιναν πιο σκούρες αλλά αυτό το λαμπερό και shimmery φινίρισμα διατηρήθηκε ακριβώς το ίδιο. Τώρα έρχεται να κάνει την ανατροπή επιλέγοντας την πιο κλασική απόχρωση για τα νύχια της και υπενθυμίζοντάς μας ότι το κόκκινο θα είναι πάντα η πιο κομψή και stylish επιλογή.

Η Bieber πόζαρε στο Instagram με ένα φρέσκο nail look σε κόκκινο χρώμα, έχοντας το χαρακτηριστικό αμυγδαλωτό σχήμα που δεν αλλάζει. Αν βρίσκεστε και εσείς σε δίλημμα ποιο θα είναι το επόμενο manicure σας, δεν έχετε παρά να επιλέξετε ένα κόκκινο βερνίκι που να ταιριάζει περισσότερο με την απόχρωση της επιδερμίδας σας.

Δώστε λοιπόν μια ευκαιρία σε μια κλασική απόχρωση, δημιουργώντας πιο chic και stylish manicure με πρωταγωνιστή το κόκκινο. Μην ξεχνάτε ότι το κόκκινο εκπέμπει αισιοδοξία και δείχνει τα άκρα ακόμη πιο περιποιημένα.

Jenny.Gr
Instagram/@Hailey Bieber

1. OPI Infinite Shine 2 Unequivocally Crimson

Jenny.Gr

2. Εssie Really Red

Jenny.Gr

3. Dior Vernis

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.