ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Think Spring: Υποδεχτείτε την άνοιξη με τα ωραιότερα κραγιόν


Ελένη Τσούτση

27 Φεβρουαρίου 2023

Think Spring: Υποδεχτείτε την άνοιξη με τα ωραιότερα κραγιόν
Instagram/ @violette_fr
Δείτε τις must-have αποχρώσεις κραγιόν για την άνοιξη

Αύριο μπαίνει και επίσημα η άνοιξη και φέρνει μαζί της, τι άλλο; Έντονα χρώματα, χαρά και αισιοδοξία. Άλλωστε, τα φωτεινά χρώματα είναι συνδεδεμένα με αυτή την εποχή και αυτό φαίνεται και μέσα από τα fresh makeup looks που επιλέγουμε.

Προσωπικά, είναι η αγαπημένη μου εποχή αφού λατρεύω να βάζω χρώμα τόσο στα καθημερινά outfits αλλά και στο μακιγιάζ μου και ιδίως στα χείλη μου. Ένα έντονο κραγιόν σε κόκκινη, πορτοκαλί ή hot pink απόχρωση μπορεί σε χρόνο dt να μου ανεβάσει τη διάθεση.

Προτείνω αύριο λοιπόν να φορέσετε το αγαπημένο σας ανοιξιάτικο χρώμα κραγιόν και να το συνδυάσετε με απόλυτα natural μακιγιάζ ώστε το αποτέλεσμα να είναι πιο εντυπωσιακό. Οι επιλογές πολλές, αρκεί να βρείτε την ιδανική απόχρωση για εσάς. Εμείς φροντίσαμε γι'αυτό και στην παρακάτω gallery θα βρείτε όλες τις hot αποχρώσεις που θα βλέπετε παντού γύρω σας την άνοιξη.

Eίστε έτοιμες;

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.