ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Φέτος τα μαλλιά είναι κοντά: 7 looks που ζητούν όλες από τους κομμωτές τους τώρα


Ελένη Τσούτση

20 Φεβρουαρίου 2023

Φέτος τα μαλλιά είναι κοντά: 7 looks που ζητούν όλες από τους κομμωτές τους τώρα
Instagram/@ grahamnation
Μικρές λεπτομέρειες στο κούρεμα, μπορούν να προσθέσουν όγκο, να αλλάξουν την υφή, να κάνουν τα μαλλιά σας να φαίνονται πιο πλούσια

Κουρέματα με διαχρονική αξία που αξίζει κάθε γυναίκα να δοκιμάσει τουλάχιστον μία φορά στη ζωή της. Από pixie, μέχρι καρέ οι προτάσεις είναι αρκετές και καλύπτουν όλα τα γούστα. Άλλωστε ένα από τα κορυφαία hair looks της σεζόν είναι τα κοντά μαλλιά σε πολλές εκδοχές που θα σας ενθουσιάσουν. Όσο ο καιρός αλλάζει και πλησιάζουμε στην άνοιξη, ένα φρέσκο hair look είναι η ιδανική λύση.

Από τα street style looks μέχρι τα red carpet, το μόνο σίγουρο είναι ότι τα κοντά μαλλιά αγκαλιάζουν όμορφα το πρόσωπο, αναδεικνύουν τα χαρακτηριστικά και δημιουργούν γωνίες. Είτε θέλετε ένα κλασικό pixie είτε για κάτι πιο μοντέρνο (όπως ένα shaggy bob), συγκεντρώσαμε τα πιο όμορφα κοντά κουρέματα με την υπογραφή των κορυφαίων hairstylists για να εμπνευστείτε.

1. Sleek and Chic

To wet look της Florence Pugh αποδεικνύει ότι ένα απλό bob μπορεί να χαρίσει στιλ και δυναμική σε κάθε εμφάνιση. Είτε η εμφάνιση είναι απλή, είτε glam.

2. Cub Cut

Όταν το κοντό bob μπορεί να συνδυαστεί με αφέλειες το αποτέλεσμα είναι άκρως εντυπωσιακό και η Emily Ratajkowski το απέδειξε (αν και ήταν περούκα). Εμείς την προτρέπουμε να σκεφτεί σοβαρά αυτό το hair look.

3. Easygoing Bob

Η Hailey Bieber έχει πάντα μοναδικό στιλ αλλά με την τελευταία αλλαγή στα μαλλιά της μας δίδαξε πόσο κομψό μπορεί να γίνει ένα κοντό κούρεμα.

4. Fun and Flippy

H Emma Chamberlain έχει ένα υπέροχο icy blonde που το έχει συνδυάσει με ένα κοντό καρέ και το τελικό look είναι μια ωδή στην άνοιξη.

5. Curly Lob

Το σωστό κούρεμα μπορεί να τονίσει τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας και να δώσει έναν αναλαφρο αέρα στην εικόνα σας.

6. Classic Lob

Ένα κλασικό lob είναι μια πιο safe επιλογή και αν δεν θέλετε να τολμήσετε κάτι άλλο, είνια η τέλεια επιλογή.

7. Classic Pixie

Jenny.Gr
Instagram/@bizceizleyin

Το cropped pixie της Zoë Kravitz είναι κλασικό και ταυτόχρονα φρέσκο με τα baby bangs να αγκαλιάζουν το πρόσωπο και να δίνουν ένα cool vibe.

Πριν την επίσκεψή σας στο κομμωτήριο, μην αμελήσετε να έχετε επιλέξει τις αγαπημένες σας φωτογραφίες που απεικονίζουν το κούρεμα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.