ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Glazed Donut νύχια: Η πιο «γλυκιά» mani τάση του καλοκαιριού


Ελένη Τσούτση

14 Ιουλίου 2022

Glazed Donut νύχια: Η πιο «γλυκιά» mani τάση του καλοκαιριού
Αν σας αρέσουν οι λάμψεις είναι το ιδανικό manicure για εσάς

Τα nail trends δεν σταματούν και αυτό το καλοκαίρι. Τάσεις από το παρελθόν εμφανίζονται σε πιο ανανεωμένες εκδοχές αλλά έρχονται και νέες φρέσκες ιδέες που μας κάνουν να ανυπομονούμε να τις δοκιμάσουμε. Μια από αυτές είναι τα «glazed donut» νύχια που έχουν πάρει το όνομα τους από το αγαπημένο μας γλυκό και πράγματι είναι τόσο αξιολάτρευτα!

Η Hailey Bieber είναι υπεύθυνη για τη συγκεκριμένη τάση, η οποία ξεκίνησε από την επιδερμίδα της και το «glazed donut skin look». Το ζητούμενο ήταν φυσική λάμψη, το εφέ που κάνει ο ήλιος και δημιουργεί αυτές τις εντυπωσιακές γυαλάδες.

Η ίδια λοιπόν δεν έμεινε στην επιδερμίδα αφού δημιούργησε το ίδιο εφέ και στα νύχια της. Το αποτέλεσμα; Άκρως εντυπωσιακό και ιδανικό και αν φέτος το καλοκαίρι ετοιμάζεστε να γίνετε νύφη.

Το τελικό φινίρισμα είναι λαμπερό με μια διακριτική shimmer απόχρωση. Τη διαφορά κάνει το ιριδίζον, μεταλλικό top coat που κάνει τα άκρα να δείχνουν κομψά αλλά και εντυπωσιακά.

Αν σας αρέσουν οι διακριτικές λάμψεις, δεν έχετε παρά να το προσθέσετε στη λίστα σας με τα επόμενα καλοκαιρινά σας manicure.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.