ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Τα 5 hot hair trends της φετινής άνοιξης είναι εδώ


Ελένη Τσούτση

6 Απριλίου 2023

Τα 5 hot hair trends της φετινής άνοιξης είναι εδώ
Είναι οι τάσεις στα μαλλιά το αγαπημένο μας θέμα; Ναι είναι και μάλιστα με διαφορά! Ελπίζουμε να είναι και δικό σου γιατί σου έχουμε αρκετές ιδέες για να δοκιμάσεις την άνοιξη αλλά και το καλοκαίρι

Ένα φρεσκάρισμα στο κούρεμα, στο χρώμα των μαλλιών σου ή απλά στο καθημερινό σου styling θα αλλάξει ριζικά τη διάθεσή σου. Κάθε χρόνο τέτοια εποχή έχουμε νέες τάσεις που κυριαρχούν στα hairstyles, και το 2023 μέχρι τώρα μας είχε πολλές ευχάριστες εκπλήξεις. Πριν προσχωρήσεις λοιπόν σε μια νέα αλλαγή στα μαλλιά σου, μάθε τα πάντα για τα νέα hot hair trends που θα επικρατήσουν φέτος.

Η VogueUK μίλησε με τους κορυφαίους hair experts για τα μεγαλύτερα hair trends που θα λατρέψουμε την άνοιξη και το καλοκαίρι. Είσαι έτοιμη;

Slick artistry

Jenny.Gr
@halleybrisker

Όταν η τέχνη συναντάται την κομμωτική μπορούν να γίνουν θαύματα. Ένα τέτοιο μικρό θαύμα είναι και το εντυπωσιακό updo της Hailey Bieber που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα. Ο Luke Hersheson δηλώνει στη VogueUK ότι τα updos ξαναβρίσκουν τη χαμένη τους λάμψη, μόνο που θέλουμε να έχουν μια sleek μορφή για να δείχνουν πιο μοντέρνοι.

Βox bob

Jenny.Gr
@courtneyfrances__

Πρόκειται για το power haircut της σεζόν που ολοένα και περισσότερα it girls, δηλώνουν fans του. Ο λόγος; Το box bob είναι το τελευταίο trending κούρεμα που δίνει όγκο ακόμα και στα άτονα ίσια μαλλιά. H συμβουλή του Nai'Vasha είναι εξής: «Αν θέλετε να το δοκιμάσετε, μην το πολυσκεφτείτε… ή μην υποτιμήσετε τη δύναμή του.»

Luxurious long hair

Jenny.Gr
@hoooooyeony

Τα μακριά μαλλιά είναι πάντα in-fashion και ποτέ δεν έχουν μείνει έξω από τις τάσεις κάθε σεζόν. Ακόμα και φέτος που το καρέ είναι ένα από τα πιο hot haircuts, τα μακριά μαλλιά δεν έχουν παραμεληθεί καθόλου από τους experts. Αυτό την άνοιξη αν έχεις μακριά μαλλιά σίγουρα μπορείς να δοκιμάσεις πολλά διαφορετικά looks. Φυσικά μαλλιά, με χωρίστρα στη μέση αλλά και στο πλάι, ελαφρώς φιλαριστά που δείχνουν υγιή και λαμπερά είναι αυτό που πρότειναν οι περισσότεροι σχεδιαστές στα catwalk.

Side partings

Jenny.Gr
@alexachung

Η χωρίστρα στο πλάι είναι ένα από τα μεγαλύτερα hair trends για την άνοιξη και πολλές celebrities την έχει δοκιμάσει. Μάλιστα οι περισσότερες λατρεύουν αυτό το retro ύφος στα μαλλιά τους να το αποκτούν σε μια red carpet εμφάνιση.Οι hairstylists αναφέρουν ότι η χωρίστρα μπορεί να γίνει από όποια πλευρά νιώθετε ότι σας κολακεύει περισσότερο και μπορείτε να την συνδυάσετε είτε με πιο preppy είτε με πιο sleek χτενίσματα.

Seventies bangs

Jenny.Gr
@matildadjerf

Είναι η επιτομή των cool-girls και θα συνεχίσουμε να τις συναντάμε για πολλές σεζόν ακόμη στις λίστες με τις κορυφαίες τάσεις. Οι 70s bangs είναι οι αφέλειες-φράντζες που βρήκαν τεράστια απήχηση λόγω της θρυλικής Farrah Fawvett και αν τις δοκιμάσεις θα χαρίσουν έναν πιο ανάλαφρο αέρα στo look σου.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.