ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Cherry cola lips: Αυτό είναι το μεγαλύτερο makeup trend του καλοκαιριού


Ελένη Τσούτση

28 Μαρτίου 2023

Cherry cola lips: Αυτό είναι το μεγαλύτερο makeup trend του καλοκαιριού
Instagram/@bizceizleyin
Το καφέ και το κόκκινο είναι ένα ισχυρό lip combo που θα βλέπουμε παντού γύρω μας το καλοκαίρι

Μπορεί έξω να βρέχει αλλά εμείς σκεφτόμαστε το καλοκαίρι. Παράλογο; Μπορεί, αλλά το μεγαλύτερο makeup trend του καλοκαιριού είναι εδώ και οφείλουμε να του δώσουμε τη σημασία που του αρμόζει. Φυσικά, έρχεται από το κόσμο του TikTok και ακούει στο όνομα: «Cherry Cola lips». Να σημειώσουμε ότι μέχρι τώρα έχει 117 εκατομμύρια tags στην εφαρμογή και όλα δείχνουν ότι θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον μας τους επόμενους μήνες.

Το lip look είναι απλό αλλά μια λεπτομέρεια το κάνει άκρως εντυπωσιακό. Πιο συγκεκριμένα, το trend θέλει να γεμίζεις τα χείλη, και όχι μόνο το περίγραμμα όπως ίσως έχετε συνηθίσει να κάνετε με ένα μολύβι χειλιών σε πιο σκούρα απόχρωση (μπορντό ή καφέ).Το καφέ μολύβι δίνει βάθος και αυτή η αντίθεση των χρωμάτων κάνει το τελικό αποτέλεσμα ακόμη πιο sexy. Φυσικά, τα cherry cola lips ολοκληρώνονται με ένα lip gloss που θα κάνει τα χείλη πιο juicy.

Να σας θυμίσουμε ότι το καφέ περίγραμμα στα χείλη δεν είναι κάτι καινούριο αφού στη δεκαετία του ’90 ήταν πραγματικά μια κλασική επιλογή στο μακιγιάζ για τις γυναίκες. Τώρα επιστρέφει και αν είστε λάτρης των 90s δεν έχετε παρά να το τολμήσετε!

@refinery29 Cherry cola might be our new favorite (lip) flavor #beautyinatik #makeuptutorial #beforeandafter ♬ Sleepy - Gui
@someonesnamee 🍒 #makeuptutorial #makeup #lipstick #tutorial #natural #fypシ ♬ BILLIE EILISH. - Armani White
@blendsbypouja @nyxcosmetics what do we think? 🍒🖤#beautyhacks #beautyreview #makeup #makeupcollection #makeuphacks #affordablemakeup #skincare #lipcombo #lipgloss #liproutine #redlip #brownlipliner ♬ After Last Night (Silk Sonic) [Sped Up Version] - sped up nightcore

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.