ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

H Julia Roberts έκανε μετά από χρόνια αφέλειες και είναι το inspo της άνοιξης


Ελένη Τσούτση

28 Μαρτίου 2023

H Julia Roberts έκανε μετά από χρόνια αφέλειες και είναι το inspo της άνοιξης
Splash Ideal Images
H Julia Roberts έκανε την ανατροπή με ένα φρέσκο hair look

H Julia Roberts δεν πειραματίζεται πολύ με τα μαλλιά της και η πρόσφατη εμφάνισή της στο event του οίκου Chopard στην Γενεύη μας ξάφνιασε ευχάριστα. Η ηθοποιός πόζαρε με το χαρακτηριστικό μεγάλο χαμόγελό της αλλά και με ένα φρέσκο haircut. Πιο συγκεκριμένα, έκοψε αφέλειες και ανανέωσε την εικόνα της. Οι μακριές αφέλειες σε συνδυασμό με την ζεστή ginger απόχρωση και το messy look συνέθεσαν μια υπέροχη πρόταση για την άνοιξη. Οι αφέλειες παραμένουν για μια ακόμη σεζόν στις κορυφαίες τάσεις και η Roberts την απογείωσε.

Πολλές γυναίκες επιθυμούν να δοκιμάσουν τις αφέλειες αλλά ίσως διστάζουν καθώς σκέφτονται ότι δεν έχουν το ιδανικό σχήμα προσώπου. Αυτό όμως αποτελεί έναν μύθο καθώς οι αφέλειές έχουν πολλές εκδοχές, έτσι ταιριάζουν σε όλα τα σχήματα αλλά πρέπει να βρείτε το ιδανικό στιλ που σας ταιριάζει. Ασχέτως με το μήκος μαλλιών, οι αφέλειες αποτελούν ένα στοιχείο που μπορεί να αλλάξει εντελώς την εμφάνιση και το κούρεμά σας, ανάλογα με το πως θα τις χτενίσετε.

Οι αφέλειες λειτουργούν με όλους τους τύπους μαλλιών και είναι ένας εύκολος τρόπος για να αλλάξετε την εμφάνισή σας χωρίς να αλλάξετε δραστικά το look σας. Είτε είναι πολύ κοντές είτε πιο μακριές και ατημέλητες, δίνουν στα μαλλιά αυτό το extra που αναζητάμε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.