ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

H Kate Middleton έσπασε το πρωτόκολλο με το «απαγορευμένο» manicure της


Ελένη Τσούτση

11 Απριλίου 2023

 H Kate Middleton έσπασε το πρωτόκολλο με το «απαγορευμένο» manicure της
Instagram/@katemiddletonekspertizi
Εμφανίστηκε με ένα manicure που σίγουρα δεν περιμέναμε

Η οικογένεια των royals παρευρέθηκε στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Windsor ενόψει του καθολικού Πάσχα και η Kate Middleton έκλεψε όλα τα βλέμματα με το total blue look της. Όλα τα μέλη επέλεξαν outfits στην παλέτα του μπλε αλλά αυτό το ξεπεράσαμε γρήγορα καθώς εστιάσαμε στο «απαγορευμένο» manicure της Kate Middleton. H πριγκίπισσα της Ουαλίας, μας εξέπληξε καθώς έσπασε τους beauty κανόνες του Παλατιού (όπως επισημαίνουν και τα ξένα μέσα) και έκανε ένα βαθύ μπορντό χρώμα στα νύχια της, κάτι που δεν έχει ξανακάνει.

Οι royal watchers αναφέρουν ότι αυτό έγινε για πρώτη φορά καθώς το πρωτόκολλο απαγορεύει τόσο τα τα ψεύτικα νύχια όσο και τα τολμηρά χρώματα. Ένα είναι το ερώτημα: Πώς μπόρεσε μέχρι τώρα να αντισταθεί στο αγαπημένο χρώμα όλων των γυναικών; Το λες και θυσία!

Jenny.Gr
Splash Ideal Images

Τώρα αναρωτιόμαστε αν με τον βασιλιά Κάρολο στο θρόνο, οι κανόνες έχουν χαλαρώσει και πλέον θα βλέπουμε την Katie Middleton με υπέροχα και διαφορετικά nail looks.

Jenny.Gr
Splash Ideal Images

H Kate Middleton βγήκε από την comfort zone της, δημιουργώντας ένα τολμηρά και stylish manicure με πρωταγωνιστή το κόκκινο. Μην ξεχνάς άλλωστε ότι το κόκκινο εκπέμπει αισιοδοξία και ταιριάζει τέλεια σε όλες τις επιδερμίδες.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.