ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Bob Haircut: Οι celebrities που έκοψαν τα μαλλιά τους κοντά το 2023


Ελένη Τσούτση

3 Μαΐου 2023

Bob Haircut: Οι celebrities που έκοψαν τα μαλλιά τους κοντά το 2023
Instagram/@ Florence Pugh
Οι παρακάτω celebrities είναι το σημάδι που χρειαζόσουν για να κόψεις τα μαλλιά σου κοντά

Το 2023 μέχρι τώρα είναι η χρονιά του bob και δύσκολα μπορεί να γίνει ανατροπή καθώς οι ειδικοί αναφέρουν ότι θα συνεχίζει να είναι η κορυφαία τάση και το καλοκαίρι. Δεν είναι λίγες οι celebrities που φέτος πήραν την απόφαση να κόψουν τα μαλλιά τους κοντά και να ανανεώσουν ριζικά το look τους. Η Zendaya, η Hailey Bieber και η Chiara Ferragni είναι μερικές που άνοιξαν τον δρόμο για το κοντό καρέ δημιουργώντας μία τάση που πραγματικά αγαπήθηκε όσο καμία άλλη!

Το καρέ αναμφίβολα είναι το πιο chic και stylish κούρεμα. Και οι πιο πιστές των μακριών μαλλιών ενέδωσαν και τόλμησαν να χάσουν λίγο το μήκος τους. Short bob, lob, chopped bob και ένα σωρό ακόμα ονομασίες έδωσαν τόσες εναλλακτικές στις γυναίκες, που ήταν αναπόφευκτο να μην τις κερδίσουν.

Και αν ακόμη διστάζεις να κόψεις τα μαλλιά σου κοντά, να σου υπενθυμίσουμε ότι το κοντό μήκος στα μαλλιά δεν σας εμποδίζει σε τίποτα να αλλάξεις χτένισμα κάθε μέρα και να πειραματιστείς με διαφορετικά στιλ.

Δες παρακάτω όλες τις αγαπημένες μας celebrities που λάτρεψαν τα κοντά μαλλιά:

1. Zendaya

2. Cara Delevingne

3. Hailey Bieber

4. Florence Pugh

5. Chiara Ferragni

6. Kourtney Kardashian

7. Megan Fox

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.