ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Half ponytail: H JLo έκανε το χτένισμα του καλοκαιριού


Ελένη Τσούτση

5 Μαΐου 2023

Half ponytail: H JLo έκανε το χτένισμα του καλοκαιριού
Instagram/@jlo
To χτένισμα του καλοκαιριού δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από το ανάλαφρο και sexy half-up που μπορείς να δημιουργήσεις μόνη σου

Η Jennifer Lopez όπως πάντα δοκιμάζει όλα τα νέα hot trends και αυτό έκανε και στην τελευταία της εμφάνιση στην παρουσίαση της νέα της ταινίας, “The Mother”. Επέλεξε ένα λεοπάρ φόρεμα με παγιέτες και ολοκλήρωσε το glam look της με ένα sleek half-up που χάρισε στο πρόσωπό της λάμψη και φρεσκάδα.

Το half ponytail είναι ένα κλασικό χτένισμα που θα το συναντάμε παντού γύρω μας τους επόμενους μήνες και τώρα έχει και την έγκριση και της JLo (και όχι μόνο). Κολακεύει όλες τις γυναίκες καθώς αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου, ενώ προσφέρει πλούσιο όγκο στα μαλλιά.

Τα καλά νέα είναι ότι δεν χρειάζεται απαραίτητα να σε βοηθήσει κάποιος expert για να δημιουργήσεις αυτό το χτένισμα. Μπορείς εύκολα να το αντιγράψεις, πιάνοντας το επάνω μέρος των μαλλιών σε ponytail, αφήνοντας τα υπόλοιπα μαλλιά κάτω. Μπορείς τα κάτω μαλλιά να τα ισιώσεις, όπως η JLo για ένα πιο sexy look ή να κάνεις κυματισμούς για ένα πιο ανάλαφρο και girl look (όπως τα έκανε η Gigi Hadid στο Met Gala). Η απόφαση είναι δική σου!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.