ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Νύχια: Το Vanilla Chrome είναι το μεγαλύτερο trend του καλοκαιριού


Ελένη Τσούτση

9 Μαΐου 2023

Νύχια: Το Vanilla Chrome είναι το μεγαλύτερο trend του καλοκαιριού
Instagram/@ thehotblend
Θέλεις ένα χρώμα που θα ξεφεύγει από τα συνηθισμένα και θα χαρίσει στιλ στα καθημερινά σου looks;

Τώρα που το καλοκαίρι είναι μία ανάσα μακριά είναι η ώρα για να μιλήσουμε για το μεγαλύτερο nail trend που θα βλέπουμε παντού τους επόμενους μήνες. Είναι επίσημο λοιπόν το Vanilla Chrome είναι το manicure που θα απογειώσει τα καθημερινά σου looks. Οι αστραφτερές, λαμπερές και μεταλλικές αποχρώσεις θα έχουν την δυναμική θέση που τους αξίζει και αν αγαπάς αυτά τα χρώματα, ετοιμάσου να τα κάνεις non stop.

Το manicure glazed donut, που διαδόθηκε από τη Hailey Bieber, έχει εμπνεύσει μια σειρά από φρέσκες νέες τάσεις, μία από τις οποίες είναι το vanilla chrome. Μάλιστα, αυτή τη στιγμή έχει συγκεντρώσει 13,8 εκατομμύρια προβολές στο TikTok. «Είναι ένα καθαρό mani που ταιριάζει σε όλα τα μήκη νυχιών», λέει η Alexandra Teleki (γνωστή και ως “The Hot Blend” στο Instagram και στο TikTok), που ήταν ο εγκέφαλος της τάσης. «Όταν πιάνει το φως, δημιουργεί μια όμορφη ασημί σκιά».

Για να δημιουργήσει το αιθέριο αποτέλεσμα, η Teleki απλώνει ένα κρεμ βερνίκι gel και ένα top coat για extra λάμψη. «Ανακατεύω δύο σκόνες χρωμίου μαζί για να πετύχω αυτό το ιδιαίτερο φινίρισμα», εξηγεί. «Η πρώτη πούδρα χρωμίου έχει απαλό και περλέ τελείωμα , ενώ η δεύτερη μοιάζει με καθρέφτη, που προσφέρει πιο μεγάλη κάλυψη. Ο συνδυασμός των δύο δημιουργεί ένα πραγματικά ξεχωριστό nail look που αλλάζει ανάλογα με τον φωτισμό.» Η Teleki αναφέρει χαρακτηριστικά ότι η μαγεία του mani βανίλιας είναι ότι κολακεύει όλους τους τόνους δέρματος και είναι εξίσου εντυπωσιακό σε οποιοδήποτε σχήμα ή μήκος νυχιών.

@thehotblendofficial Vanilla Chrome Nails at home🫶🍨✨🤍 All products are listed in my bio (Amazon Storefront) also linked some similar products so you can recreate this look at home😊 I hope you enjoy the tutorial! Let me know in the comments if you have any questions 💅 #diynails #vanillachromenails #glazeddonutnails #chromenails #nails ♬ original sound - The Hot Blend

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.