ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Ombre nails: Η νέα τάση στα νύχια που θα σε βάλει σε καλοκαιρινό mood


Ελένη Τσούτση

29 Μαΐου 2023

Ombre nails: Η νέα τάση στα νύχια που θα σε βάλει σε καλοκαιρινό mood
Instagram/@bizceizleyin
Θέλεις να τολμήσεις κάτι διαφορετικό στο επόμενο manicure σου; Τα ombre nails σε περιμένουν

Το ombre είναι είναι ένας από τους πιο γνωστούς όρος στο χώρο της ομορφιάς. Το γνωρίσαμε αρχικά στα μαλλιά και πλέον το συναντάμε και στα νύχια. Από εποχή σε εποχή η τάση προσαρμόζεται ανάλογα με τα χρώματα που πρωταγωνιστούν. Το συγκεκριμένο nail trend έχει επηρεαστεί από το teen spirit και από την πολύχρωμη τρέλα.Άλλωστε το καλοκαίρι ταιριάζει απόλυτα με τους έντονους συνδυασμούς χρωμάτων.

Συγκεντρώσαμε μερικά ombre manicures σε μπλε, ροζ αλλά και γήινες αποχρώσεις για να εμπνευστείς και να υποδεχτείς το καλοκαίρι με τον καλύτερο τρόπο. Αν και δεν είμαστε fan του nail art γενικότερα, οι φετινές προτάσεις έχουν αρκετό ενδιαφέρον. Το ombre είναι μία από αυτές γιατί αν το επιλέξεις με προσοχή θα έχεις ένα πολύ κομψό αποτέλεσμα.

Ακόμα και αν βάψεις το κάθε νύχι με διαφορετικό χρώμα, τα οποία όμως να ανήκουν στην ίδια χρωματική παλέτα, θα δημιουργήσεις ένα ombre nail styling. Χρειάζεται ειδική μέθοδος, από επαγγελματία για να καταφέρεις σε κάθε νύχι να κάνεις το χρώμα να σβήνει. Ακόμα και το two-toned manicure δύο αποχρώσεων που ταιριάζουν θεωρείται ombre. Οι χρωματικοί συνδυασμοί που μπορείς να κάνεις είναι αρκετοί.

Αφέσου λοιπόν στη χαρά των χρωμάτων!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.