ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Η Sophie Turner έγινε (πάλι) ξανθιά για το καλοκαίρι


Ελένη Τσούτση

6 Ιουνίου 2023

Η Sophie Turner έγινε (πάλι) ξανθιά για το καλοκαίρι
Instagram/@ S O P H I E T U R N E R
Η ηθοποιός ήταν κοκκινομάλλα για μεγάλο χρονικό διάστημα, όμως τώρα αποφάσισε να αφήσει πίσω της το ginger και να δοκιμάσει και πάλι μια ξανθιά απόχρωση που της ταιριάζει πολύ

Οι κόκκινες αποχρώσεις πρωταγωνίστησαν όλο τον χειμώνα και είδαμε πολλές αγαπημένες μας celebrities να γίνονται κοκκινομάλλες. Η Sophie Turner ήταν μια από τις πιο πιστές του ginger χρώματος αλλά τώρα θέλησε να κάνει μια μεγάλη αλλαγή εν όψει του καλοκαιριού.

Αποχαιρέτησε τα εντυπωσιακά κόκκινα μαλλιά της και είπε το μεγάλο ναι στα λαμπερά ξανθά μαλλιά που φώτισαν το πρόσωπό της και ανέδειξα τα όμορφα χαρακτηριστικά του προσώπου της. Σύμφωνα μάλιστα με τους experts, το ξανθό κάνει δυναμικό comeback φέτος και πιο συγκεκριμένα η ζεστή ξανθιά απόχρωση προβλέπεται ότι θα είναι μία από τις πιο hot τάσεις. Η Turner δεν διευκρίνισε αν η νέα απόχρωση ήταν για έναν επερχόμενο ρόλο, αλλά όσο συνεχίζει να μας δίνει έμπνευση για τα μαλλιά, εμείς δεν θα κάνουμε ερωτήσεις.

Κάντο λοιπόν όπως η Turner και πες ναι, σε μια φρέσκια ξανθιά απόχρωση που θα αναβαθμίσει το καλοκαιρινό look σου στη στιγμή!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.