ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Το Emma Corrin, με εκκεντρικό mullet, είναι το inspo της ημέρας


Ελένη Τσούτση

9 Ιουνίου 2023

Το Emma Corrin, με εκκεντρικό mullet, είναι το inspo της ημέρας
Instagram/@ Emma Corrin
To Emma Corrin είναι ό,τι πιο cool θα δεις σήμερα

Είναι άνετο, δροσερό και έχει μια grunge διάθεση. Ο λόγος για το νέο κούρεμα του Emma Corrin που το ανέβασε στο Instagram και έκλεψε τις εντυπώσεις. Δοκίμασε ένα ανατρεπτικό mullet hair look με αέρα 80s που θυμίζει rock star της εποχής. Η icy blonde απόχρωση κάνει ακόμη πιο μοναδικό το συγκεκριμένο look.

Υπεύθυνος για την νέα του εικόνα είναι ο hairstylist Reiss Alexander, ένας από τους κορυφαίους κομμωτές στο Λονδίνο. «Γεννημένη το ’95 με μαλλιά του ’85», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της φωτογραφίας και για ακόμη μια φορά μας απέδειξε ότι είναι ένα πραγματικό σύγχρονο hair icon. Δεν συμφωνείς;

Η νέα τάση για το κούρεμα των μαλλιών που θα επικρατήσει φέτος το καλοκαίρι είναι λοιπόν το εκκεντρικό mullet. Πρόκειται για ένα «αντισυμβατικό look» που είδαμε πολύ στα φετινά catwalks και θα μας απασχολήσει τους επόμενους μήνες. Οι ειδικοί αναφέρουν ότι αυτό το στιλ κουρέματος απαιτεί έντονο φιλάρισμα στο πάνω μέρος του κεφαλιού και στο κάτω μέρος το μήκος παραμένει πιο μακρύ. Το μήκος του μαλλιού έχει έντονες εναλλαγές, σε αντίθεση με τους κανόνες που επικρατούσαν στα υπόλοιπα κλασικά haircuts.

Το mullet χαρίζει όγκο στα μαλλιά και τα κάνει να φαίνονται πιο πυκνά. Από την άλλη, δεν συνιστάται ιδιαίτερα για πολύ πλούσια μαλλιά και που έχουν τάση για φριζάρισμα.

Εσύ θα το δοκίμαζες;

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.