ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Έχεις ξηρά μάλλια; Ακολούθησε τα καλύτερα tips για λαμπερά μαλλιά όλο το καλοκαίρι


Ελένη Τσούτση

7 Ιουνίου 2023

Έχεις ξηρά μάλλια; Ακολούθησε τα καλύτερα tips για λαμπερά μαλλιά όλο το καλοκαίρι
Instagram/@bizceizleyin
Ξηρά μαλλιά το καλοκαίρι; Tα καλύτερα tips για ενυδάτωση

Είμαστε στην αρχή του καλοκαιριού και προλαβαίνουμε να αποκτήσουμε καλές συνήθειες για λαμπερά και υγιή μαλλιά. Αν έχεις λοιπόν ξηρά μαλλιά η νούμερο ένα λύση είναι η ενυδάτωση. Αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να περάσεις περισσότερες ώρες στο μπάνιο σου και να ρίχνεις ακόμα περισσότερο σαμπουάν. Αντιθέτως πρέπει να ρίχνεις λιγότερο σαμπουάν και περισσότερο conditioner.

Επίσης, μην ξεχνάς ότι αντηλιακή προστασία χρειάζονται και τα μαλλιά σου. Μπορείς να βρεις πολλά προϊόντα στην αγορά τα οποία θα προστατέψουν τα μαλλιά σου από τις υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου. Ακόμα το καπέλο είναι μία άλλη λύση για να τα προστατέψεις. Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή όταν τα χτενίζεις. Απαλές κινήσεις από κάτω προς τα πάνω, όταν τα μαλλιά σου είναι στεγνά. Όταν είναι βρεγμένα δεν πρέπει να τα χτενίζεις καθόλου.

Jenny.Gr

Τέλος, καλό είναι να αφήσεις τα μαλλιά σου να στεγνώνουν φυσικά. Πριν ξεκινήσεις να τα φτιάχνεις με το πιστολάκι, σιγουρέψου ότι έχουν στεγνώσει καλά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.