ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Μαλλιά: Το Chocolate Silk είναι η ζεστή απόχρωση του φθινοπώρου που θα λατρέψεις


Ελένη Τσούτση

7 Αυγούστου 2023

Μαλλιά: Το Chocolate Silk είναι η ζεστή απόχρωση του φθινοπώρου που θα λατρέψεις
GettyImages
Το Chocolate Silk είναι το χρώμα που δεν θα σταματάμε να βλέπουμε γύρω μας το φθινόπωρο

Το Chocolate Silk θα είναι η απόλυτη απόχρωση και εμείς είμαστε εδώ για να σε ενημερώσουμε για όσα σε περιμένουν όταν επιστρέψεις και θα θέλεις να κάνεις μια αλλαγή στα μαλλιά σου. Δηλώνουμε πολύ ενθουσιασμένοι με όσα νέα beauty trends θα δούμε και ήδη φροντίζουμε να πάρεις μια γεύση όσο απολαμβάνεις το cocktail σου σε κάποια παραλία.

Σύμφωνα λοιπόν με τους ειδικούς: «Ο ήλιος είναι τόσο δυνατός το καλοκαίρι που ακόμη και το περπάτημα στο δρόμο για δέκα λεπτά μπορεί να επηρεάσει το χρώμα των μαλλιών». Ακόμη, τονίζουν ότι ο πιο δροσερός καιρός απαιτεί και πιο ζεστούς τόνους που είναι και οι πιο νεανικοί για την επιδερμίδα. Το Chocolate Silk είναι ιδανικό για τη μετάβαση από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο. Έχει όλη τη ζεστασιά που χρειάζονται τα χρώματα το φθινόπωρο δίνει διάσταση και όγκο στα μαλλιά. Αυτό το σοκολατένιο χρώμα απευθύνεται σε όσες δεν θέλουν να επισκέπτονται το κομμωτήριο και τόσο συχνά. Πρόκειται για ένα βαθύ καφέ με χρυσοκαφέ baby balayage, που χαρίζει μια διακριτική λάμψη.

Jenny.Gr

«Είναι η πιο φυσική επιλογή που μπορεί να κάνει μια μελαχρινή», δηλώνει ο Μπράντφορντ στο Allure. «Αυτές οι ανταύγειες είναι υπέροχες για κάθε μελαχρινή που θέλει ένα πιο κλασικό χρώμα χωρίς συντήρηση». Δεν έχει τόνους καραμέλας αλλά πιο σοκολατένιους και πλούσιους. Μην ξεχνάς ότι οι ανταύγειες τονίζουν τα ζυγωματικά και κάνουν τα μάτια πιο ελυστικά.

Jenny.Gr

Οι διακριτικές ανταύγειες έχουν αυτή τη μαγική δύναμη, να κάνουν τα σκούρα μαλλιά να φαίνονται ακόμα πιο λαχταριστά. Επίλεξε αυτό το εντυπωσιακό χρώμα μαλλιών σοκολάτας και εντυπωσίασε τους όλους!

Βρες στην παρακάτω gallery τις καλύτερες μάσκες μαλλιών για βαθιά θρέψη και επίλεξε εκείνη που ταιριάζει περισσότερο με τις αναγκές σου:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.