ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Έχεις κοντά μαλλιά; 5 εντυπωσιακά νυφικά χτενίσματα για να διαλέξεις


Ελένη Τσούτση

28 Αυγούστου 2023

Έχεις κοντά μαλλιά; 5 εντυπωσιακά νυφικά χτενίσματα για να διαλέξεις
Instagram/ @clickmyworld
Αν έχεις κοντα μαλλιά και αναζητάς το ιδανικό hair look, σου έχουμε υπέροχες και stylish επιλογές που θα λατρέψεις

Αν παντρεύεσαι το φετινό καλοκαίρι, ετοιμάσου να λάμψεις! Εκτός από την αναζήτηση του ιδανικού νυφικού, εμείς θα σταθούμε στα μαλλιά και πώς μπορείς να δημιουργήσεις ένα ξεχωριστό χτένισμα που θα ολοκληρώσει μοναδικά το bridal look σου.

Άλλωστε χτένισμα μπορεί να είναι το άγγιγμα που κρατάει το τελικό look chic και όμορφο για αυτό συγκεντρώσαμε εντυπωσιακά χτενίσματα που αν τα επιλέξεις θα αποτελέσουν το κυρίαρχο στοιχείο της εμφάνισής σου.

Ανάλογα με το στιλ που θέλεις να έχεις την ημέρα του γάμου σου και το look που ταιριάζει στις γωνίες του προσώπου σου, δοκίμασε διάφορα χτενίσματα κάνοντας πρόβες, μέχρι να καταλήξεις σε αυτό που σε ικανοποιεί. Μπορείς να κάνεις το νυφικό σου χτένισμα πιο ενδιαφέρον προσθέτωντας αληθινά λουλούδια ή κάποιο ιδιαίτερο αξεσουάρ μαλλιών. Στο Instagram ανακαλύψαμε τις καλύτερες προτάσεις που ταιριάζουν τόσο σε νύφες με glam vibes, όσο και σε εκείνες με πιο μίνιμαλ αισθητική.

Δες τις παρακάτω inspo - εικόνες και κράτησε screenshot από το look που ταιριάζει καλύτερα σε εσένα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.