ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Μέγκαν Φοξ: Έκανε το πιο spicy κόκκινο στα μαλλιά της και μας ξάφνιασε ευχάριστα


Ελένη Τσούτση

5 Σεπτεμβρίου 2023

Μέγκαν Φοξ: Έκανε το πιο spicy κόκκινο στα μαλλιά της και μας ξάφνιασε ευχάριστα
Instagram/@bizceizleyin
Η Μέγκαν Φοξ μόλις τόλμησε το πιο spicy κόκκινο της σεζόν

Η νέα σεζόν έρχεται με νέα trends και με τις αγαπημένες μας σταρς να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό δοκιμάζοντας πρώτες τις φρέσκιες αποχρώσεις στα μαλλιά τους. Μία από αυτές είναι και η Μέγκαν Φοξ, η οποία τόλμησε την πιο spicy και έντονη κόκκινη απόχρωση κάνοντας για μία ακόμη την διαφορά. Άλλωστε της αρέσει να επιλέγει πιο statement αποχρώσεις που τονίζουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου της, ενώ ταυτόχρονα αναβαθμίζουν όλες τις εμφανίσεις της.

Λίγους μήνες πριν είχε κάνει τα μαλλιά της ginger, εμπνευσμένα από τη «φωτιά και το θειάφι». Το χρώμα στα μαλλιά της αλλά και το κούρεμα το είχε επιμεληθεί ο Δημήτρης Γιαννέτος και το αποτέλεσμα είναι sexy, δυναμικό και φρέσκο. Εικάζουμε ότι και αυτή η ανατρεπτική αλλαγή που έκανε τελευταία έχει την υπογραφή του. Τώρα εκτός από ένα φλογερό κόκκινο, έχει και ένα καρέ που κάνει το τελικό look ακόμη πιο επιβλητικό.

Αν έχεις και εσύ τολμηρή διάθεση όπως η Μέγκαν να σου υπενθυμίσουμε τα εξής: Τα κόκκινα μαλλιά μπορεί να σε βγάλουν από το comfort zone σου, ειδικά αν είσαι μελαχρινή ή ξανθιά καθώς πρόκειται για μια μεγάλη αλλαγή. Πριν όμως πάρεις αυτή τη μεγάλη απόφαση πρέπει να σκεφτείς: αν πραγματικά σου ταιριάζει το κόκκινο χρώμα με την επιδερμίδα σου αλλά και το χρώμα των φρυδιών σου. Οι hair experts τονίζουν ότι η πεποίθηση ότι οι κόκκινες αποχρώσεις είναι ιδανικές μόνο για τις ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες είναι ένας μύθος. Το μυστικό είναι η σωστή εκδοχή του κόκκινου που θα επιλέξεις.

Η απόφαση είναι φυσικά δική σου!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.