ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Το Cobain Blonde θα είναι το πιο περιζήτητο χρώμα μαλλιών του φθινοπώρου


Ελένη Τσούτση

3 Αυγούστου 2023

Το Cobain Blonde θα είναι το πιο περιζήτητο χρώμα μαλλιών του φθινοπώρου
Instagram/@ bazaaruk
Το Cobain Blonde έρχεται και ετοιμάσου να το αγαπήσεις!

Η δεκαετία του ’90 υπήρξε εδώ και πολύ καιρό μια πλούσια πηγή έμπνευσης, είτε πρόκειται για το καφέ lip liner που φοράνε σχεδόν όλα τα it girls στο Instagram, είτε για τα παντελόνια τύπου cargo. Από την ίδια δεκαετία μόλις ήρθε για να μας απασχολήσει ένα hair trend που είμαι σίγουρη ότι θα σε ενθουσιάσει. Το όνομά του «Cobain blonde» καθώς συνδέεται με τα ξανθά μαλλιά του αείμνηστου Κερτ Κομπέιν.

Πρόκειται για την τέλεια μεταβατική απόχρωση από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο. Αντί για ανταύγειες, έχει πολλά χρυσαφένια highlights σε όλα τα μαλλιά. Δημιουργείται μια παλέτα από πιο ζεστές ξανθές αποχρώσεις που δίνει την ψευδαίσθηση της κίνησης. Αν έχεις μάλιστα λεπτά μαλλιά, είναι η ιδανική τάση για σένα.

Η Σιένα Μίλερ έχει δοκιμάσει την συγκεκριμένη τάση και το αποτέλεσμα είναι το ξανθό της να δείχνει πιο λαμπερό και φωτεινό από ποτέ. Σύμφωνα με τους experts, το Cobain blonde είναι το νέο balayage, μια αλλαγή που έχει γίνει από τη γενιά των Gen Z, που τείνουν να αναζητούν πιο ζεστές, ξανθές αποχρώσεις.

Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι μια τάση που ταιριάζει σε ένα νεότερο κοινό. «Η απόχρωση Cobain είναι πιο έντονη και πιο δροσερή και λειτουργεί σε όλες τις ηλικίες και τα στιλ– απλά πρέπει να δείτε παλιές φωτογραφίες της Ντρου Μπάριμορ, της Κόρτνεϊ Λαβ και της Καρολάιν Μπεσέτ Κένεντι για έμπνευση. Όλα φαίνονται τόσο κομψά και αβίαστα.

Ιδανικό για όλες τις υφές και στιλ μαλλιών, το Cobain θα είναι το πιο περιζήτητο χρώμα του φθινοπώρου.

Βρες στην παρακάτω gallery τις καλύτερες μάσκες μαλλιών για βαθιά θρέψη και επίλεξε εκείνη που ταιριάζει περισσότερο με τις αναγκές σου:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.