ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

5+1 θρεπτικές μάσκες για να επανορθώσεις τα μαλλιά σου μετά τη θάλασσα


Ελένη Τσούτση

2 Αυγούστου 2023

5+1 θρεπτικές μάσκες για να επανορθώσεις τα μαλλιά σου μετά τη θάλασσα
Instagram/@ Negin Mirsalehi
Χάρισε στα μαλλιά σου μεταξένια υφή όλο το καλοκαίρι

Τα μαλλιά το καλοκαίρι φθείρονται από τη θάλασσα, το αλάτι και τον ήλιο και χρειάζονται ακόμη περισσότερη φροντίδα. Μπορεί η χρήση του αντηλιακού να τα βοηθάει σημαντικά αλλά και πάλι το θαλασσινό αλάτι ταλαιπωρεί αρκετά την τρίχα με αποτέλεσμα να πρέπει να λάβεις πιο δραστικά μέτρα.

Τα μαλλιά μας λοιπόν θέλουν συστηματική φροντίδα, και φυσικά οι μάσκες είναι η κατάλληλη επιλογή αφού ενυδατώνουν σε βάθος, χαριζοντάς τους μοναδική λάμψη. Σύμφωνα και με τους hair experts, η ιεροτελεστία περιποίησης που ακολουθούμε, είναι το πιο βασικό για να έχουμε μαλλιά όμορφα και "δυνατά". Το καλοκαίρι λοιπόν που έχουμε περισσότερο χρόνο στη διάθεσή μας, μπορούμε να εστιάσουμε στην φροντίδα των μαλλιών μας, και φυσικά χωρίς να αμελούμε κανένα step, όπως το να εφαρμόζουμε την κατάλληλη μάσκα. Επικεντρωνόμαστε στις θαυματουργές hair masks, οι οποίες θα μεταμορφώσουν την τρίχα προς το καλύτερο.

Jenny.Gr
Pexels

Το ιδανικό είναι να εφαρμόσουμε τη μάσκα μία ή δύο φορές την εβδομάδα. Οι hair experts προτείνουν επίσης να στεγνώνουμε ελαφρά τα μαλλιά με πετσέτα πριν την εφαρμογή. Μετά να εφαρμόζουμε τη μάσκα στις άκρες και να την αφήνουμε να δράσει για τουλάχιστον 10 έως 15 λεπτά. Τέλος, ξεπλένουμε με κρύο νερό, το οποίο θα μας βοηθήσει να ενισχύσουμε τη λάμψη.

Βρες στην παρακάτω gallery τις καλύτερες μάσκες μαλλιών για βαθιά θρέψη και επίλεξε εκείνη που ταιριάζει περισσότερο με τις αναγκές σου:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.