ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

H Αλέξα Τσανγκ έκανε το κομψό μανικιούρ που θα βλέπουμε παντού το φθινόπωρο


Ελένη Τσούτση

15 Σεπτεμβρίου 2023

H Αλέξα Τσανγκ έκανε το κομψό μανικιούρ που θα βλέπουμε παντού το φθινόπωρο
Instagram/@Alexa Chung
Η Αλέξα Τσανγκ έχει τις πιο κομψές προτάσεις τόσο για το στιλ όσο και για την ομορφιά

Καθώς προχωράμε στο φθινόπωρο τα αγαπημένα μας it girls έχουν να μας δώσουν υπέροχες ιδέες που είμαστε έτοιμες να αντιγράψουμε. Μία από αυτές είναι το νέο μανικιούρ της Αλέξα Τσανγκ. Πρόκειται για ένα κομψό μπορντό μανικιούρ που φωνάζει φθινόπωρο. Φορώντας ένα chic φαρδύ κοστούμι με ρίγες και ένα λευκό τοπ, πόζαρε στο Instagram και εμείς εστιάσαμε στο απλό mani που επέλεξε.

Το βαθύ μπορντό κόκκινο είναι μία από τις διαχρονικές επιλογές στα νύχια κάθε φθινόπωρο. Είναι επίσης κολακευτικό στα περισσότερα σχήματα νυχιών, κάνοντάς το μια εξαιρετική επιλογή για το επόμενο μανικιούρ σου.

Οι αποχρώσεις του μπορντό είναι ζεστές και ταιριάζουν στο κλασσικό, στο girly αλλά και στο rock στιλ. Θέλουν καλοσχηματισμένα, περιποιημένα νύχια καθώς και ενυδατωμένα άκρα. Δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή για να υποδεχτείς το φθινόπωρο από ένα μπορντό μανικιούρ και πεντικιούρ.

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.