ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Πώς να κάνεις τα μαλλιά σου να μυρίζουν όμορφα όλη μέρα


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

25 Οκτωβρίου 2023

Πώς να κάνεις τα μαλλιά σου να μυρίζουν όμορφα όλη μέρα
IG @christianarobinsonn
Μυστικά ομορφιάς για μαλλιά που μυρίζουν υπέροχα

Αν είσαι από τις γυναίκες που δίνουν σημασία στην εμφάνισή τους και θέλεις να είσαι όμορφη και λαμπερή προτού βγεις από το σπίτι, τότε σίγουρα θέλεις εξίσου όμορφη να είναι και η μυρωδιά που αφήνεις στο πέρασμά σου. Αυτό μπορείς να το εξασφαλίσεις επιλέγοντας να φορέσεις το αγαπημένο σου άρωμα. Τι γίνεται όμως με τα μαλλιά σου;

Τα μαλλιά σου έχουν επίσης ένα δικό τους άρωμα, που αντικατοπτρίζει τα προϊόντα που χρησιμοποιείς, το πόσο πρόσφατα τα έλουσες και φυσικά, την έκθεσή σου σε διάφορους περιβαλλοντικούς παράγοντες.

Ανακάλυψε τα μυστικά ομορφιάς που θα κάνουν τα μαλλιά σου να μυρίζουν όμορφα καθημερινά:

Πρόσθεσε στη ρουτίνα σου ένα αιθέριο έλαιο

Αν αναζητάς ένα προϊόν που θα τονώσει άμεσα τη μυρωδιά των μαλλιών σου, τότε στρέψε την προσοχή σου σε κάποιο αιθέριο έλαιο. Τα αιθέρια έλαια μπορούν να κάνουν τα μαλλιά να μυρίζουν πραγματικά. Στην αγορά υπάρχει μεγάλη ποικιλία αρωμάτων, επομένως μπορείς να επιλέξεις αυτό που ταιριάζει στη διάθεση ή τις ανάγκες σου.

Απόφυγε τα τσιγάρα

Ενώ θα πρέπει να αποφεύγεις το κάπνισμα για τη γενική σου υγεία, ο καπνός του τσιγάρου μπορεί επίσης να αφήσει μια ανεπιθύμητη μυρωδιά στα μαλλιά. Τα μαλλιά είναι εξαιρετικά απορροφητικά, επομένως για να απαλλαγείς από τη μυρωδιά θα πρέπει να λούσεις με το αγαπημένο σου σαμπουάν.

Χρησιμοποίησε προϊόντα styling με άρωμα

Ενώ το σαμπουάν και το conditioner ξεβγάζονται από τα μαλλιά, τα προϊόντα styling όπως η mousse, το gel και το leave-in conditioner παραμένουν στα μαλλιά. Αυτό σημαίνει ότι οποιοδήποτε άρωμα σε αυτά τα προϊόντα θα παραμείνει στα μαλλιά μέχρι να τα λούσεις. Αν θέλεις να κάνεις τα μαλλιά σου να μυρίζουν όμορφα, αναζήτησε προϊόντα με πλούσιο άρωμα που αγαπάς και σου φτιάχνει τη διάθεση.

Φόρεσε ένα άρωμα μαλλιών

Εάν τα μαλλιά σου θέλεις να μυρίζουν ακόμα πιο όμορφα, τότε μπορείς να επιλέξεις ένα άρωμα ειδικά σχεδιασμένο για τα μαλλιά (απόφυγε να εφαρμόζεις στα μαλλιά σου το άρωμα που φοράς στο σώμα σου, δεν έχει δημιουργηθεί για αυτή τη χρήση).

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.