ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Soap nails: Ένα πολυτελές, κομψό και «καθαρό» μανικιούρ που αξίζει να δοκιμάσεις αυτόν τον χειμώνα


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

8 Ιανουαρίου 2024

Soap nails: Ένα πολυτελές, κομψό και «καθαρό» μανικιούρ που αξίζει να δοκιμάσεις αυτόν τον χειμώνα
IG @tombachik
Ένα τόσο φρέσκο και καθαρό στιλ μανικιούρ

Αν θέλεις να αποκτήσεις ένα μανικιούρ, η τάση που αξίζει την προσοχή σου για ένα φρέσκο και πολυτελές αποτέλεσμα είναι τα Soap Nails, που βλέπουμε συνέχεια παντού. Εκεί όπου οι άλλες τάσεις στα νύχια του 2024 απαιτούν μαξιμαλισμό με τεχνικές υψηλής απόδοσης, όπως τα τρισδιάστατα νύχια και τις αποχρώσεις υψηλής αισθητικής όπως το έντονο κόκκινο χρώμα της ντομάτα, τα Soap nails είναι η απόλυτη εναλλακτική επιλογή εάν οι προτιμήσεις σου είναι πιο minimal

Soap nails

Ανεβάζοντας τα καθαρά και απλά σχέδια νυχιών σε άλλο επίπεδο, τα Soap nails μιμούνται το αποτέλεσμα των clean νυχιών. Αυτό το στιλ μανικιούρ χαρίζει μια αίσθηση φρεσκάδας σαν να έχουν μόλις λιμαριστεί και περιποιηθεί τα νύχια και η επιδερμίδα των χεριών.

Jenny.Gr
IG @overglowedit

Χαρίζει στα γυμνά νύχια ένα σούπερ γυαλιστερό φινίρισμα που δίνει στα νύχια ένα σχεδόν υγρό, καθαρό αποτέλεσμα. Ωστόσο, μπορείς να προσαρμόσεις την τάση, τοποθετώντας ως βάση καθαρές ροζ ή γαλακτερές αποχρώσεις.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.