ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Η θεωρία των χρωμάτων: Τι μαρτυρά η απόχρωση του μανικιούρ σου για την προσωπικότητά σου


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

11 Δεκεμβρίου 2023

Η θεωρία των χρωμάτων: Τι μαρτυρά η απόχρωση του μανικιούρ σου για την προσωπικότητά σου
IG @tombachik
Η ψυχολογία των χρωμάτων πίσω από τις αγαπημένες χειμερινές αποχρώσεις που επιλέγεις για το μανικιούρ σου, εξηγείται

Δεν είναι μυστικό ότι ορισμένα χρώματα μπορούν να επηρεάσουν τη διάθεση και τα συναισθήματά μας. Στην πραγματικότητα, το χρώμα είναι ένας πολύ βασικός τρόπος με τον οποίο μεταφέρουμε πληροφορίες για κάτι (συμπεριλαμβανομένου του εαυτού μας) χωρίς καν να μιλήσουμε. Αυτό σημαίνει ότι οι χειμερινές αποχρώσεις που επιλέγουμε για το μανικιούρ μας, μπορεί να λένε περισσότερα για εμάς από ό,τι νομίζουμε.

Η θεωρία των χρωμάτων

Jenny.Gr
IG @tombachik

Βουργουνδί

Το μπορντό είναι μια υπέροχη απόχρωση που μερικές φορές αγνοείται όταν πρόκειται για χρώματα νυχιών. Θα μπορούσε να θεωρηθεί συνδυασμός τόσο του κόκκινου όσο και του μωβ. Προκαλεί αισθήματα πολυτέλειας, φιλοδοξίας, ακόμη και βασιλείας. Είναι επίσης πολύ ενδοσκοπικό, καθώς μπορεί να σε ενθαρρύνει να «ακούσεις» πιο βαθιά με τις σκέψεις, τα όνειρα και τα συναισθήματά σου. Εάν σε ελκύει συχνά αυτή η απόχρωση, πιθανότατα είσαι ένας ονειροπόλος χαρακτήρας που είναι ευαίσθητος και συμπονετικός αλλά με έντονη αίσθηση χλιδής. Αγαπάς τα πιο ωραία πράγματα στη ζωή και θέλεις το χρώμα των νυχιών σου να αντανακλά μια έντονη αίσθηση κομψότητας.

Γκρι

Αν αγαπάς ένα σκούρο γκρι μανικιούρ, τότε πιθανότατα είσαι άνθρωπος που εργάζεται σκληρά. Έχεις έναν πιο συντηρητικό τρόπο σκέψεις, είσαι έξυπνη και έχεις επιχειρηματικές ιδέες.

Μαύρο

Το μαύρο είναι ο «επαναστάτης των χρωμάτων» για τα βερνίκια νυχιών. Μια έντονη μαύρη απόχρωση υποδηλώνει κομψότητα, δύναμη και κυριαρχία. Προφανώς, αυτό δεν σημαίνει ότι είσαι ένα κυρίαρχο άτομο, αλλά μπορεί να σε προτείνει να κάνετε μια τολμηρή δήλωση και να έχετε τον πλήρη έλεγχο των καταστάσεων στη ζωή σου.

Καφέ σοκολατί

Μια γήινη απόχρωση. Η έλξη προς αυτό το χρώμα, σημαίνει ότι εμπνέεις εμπιστοσύνη στους άλλους. Είναι μια καθησυχαστική απόχρωση που μπορεί να γίνει αντιληπτή από τους άλλους ως έγκυρη, συναρπαστική και αξιόπιστη. Είσαι πιθανότατα η φίλη στην οποία απευθύνονται πάντα οι δικοί σου άνθρωποι για συμβουλές ζωής.

Royal μπλε

Από όλα τα σκούρα χειμωνιάτικα χρώματα νυχιών, το royal blue είναι το πιο ηχηρό για την εποχή. Προκαλεί αισθήματα γαλήνης, εμπιστοσύνης, πίστης και ακεραιότητας. Το να αισθάνεσαο συνδεδεμένη με αυτήν την απόχρωση σημαίνει ότι είσαι ένα ειλικρινές άτομο που δημιουργεί μια αίσθηση προβλεψιμότητας και αξιοπιστίας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.