ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Τα μόνα nail trends που αξίζει να γνωρίζεις για τον χειμώνα 2024


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

28 Νοεμβρίου 2023

Τα μόνα nail trends που αξίζει να γνωρίζεις για τον χειμώνα 2024
IG @tombachik
Αυτά είναι τα nail trends που θα φορέσουμε τους επόμενους μήνες

Μπορεί να βρισκόμαστε λίγο πριν από τα Χριστούγεννα και να δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στα ρούχα, το μακιγιάζ, τα μαλλιά, τα νύχια αλλά και τις skincare θεραπείες που θα προετοιμάσουν υπέροχα το δέρμα μας για τις γιορτές, ωστόσο μας αρέσει να βλέπουμε «μπροστά», να ανακαλύπτουμε τις τάσεις που θα μας απασχολήσουν τους πρώτους μήνες του 2024 και να τις μοιραζόμαστε μαζί σου.

Σήμερα, λοιπόν, θα δούμε μαζί τα πιο καυτά nail trends που θα ποθήσουμε και τελικά θα υιοθετήσουμε αυτόν τον χειμώνα!

Metallic και chrome φινιρίσματα

Παρ’ όλο που αυτή η τάση είναι huge αυτή τη στιγμή, πρόκειται να παραμείνει εξίσου σημαντική και για το 2024. Αξίζει να σημειώσουμε επίσης ότι αυτό το πολυτελές μανικιούρ, με το hashtag #chomenails, έχει συγκεντρώνει 1,6 δισεκατομμύρια προβολές στο TikTok. Επομένως, αν δεν το έχεις δοκιμάσει ακόμα αυτή η πληροφορία ίσως σε παροτρύνει να το ξανασκεφτείς.

Animal Print Nail Art

Οι animal print στάμπες στα νύχια θα αποτελέσουν ό,τι πιο hot στις εμφανίσεις μας – μάλιστα, οι celebrities έχουν ήδη αρχίσει να τις δοκιμάζουν και να προσθέτουν αυτό το twist στα look τους.

Νύχια σε σχήμα αμυγδάλου

Τα μακριά, αμυγδαλωτά σχήματα νυχιών θα μας απαχολήσουν και το επόμενο έτος. Πρόκειται για ένα από τα πιο κολακευτικά σχήματα νυχιών, διότι μπορεί να δημιουργησει την εντύπωση ότι επιμηκύνει τόσο τα δάχτυλα, όσο και συνολικά τα άνω άκρα.

Κλασικές κόκκινες αποχρώσεις

Είναι ίσως το πιο διαχρονικό και αξεπέραστο στιλ μανικιούρ, και όχι άδικα. Αυτή η θηλυκή απόχρωση δεν είναι μόνο μια εκλεπτυσμένη επιλογή, αλλά προσθέτει μάλιστα κι ένα διασκεδαστικό ποπ χρώμα σε κάθε εμφάνιση.

Nude νύχια

Τα περιποιημένα και φυσικά νύχια πρόκειται να συνεχίσουν ακάθεκτα να αποτελούν mega trend. Λόγω αυτού του γεγονότος, θα εστιάσουμε και πάλι σε θεραπείες νυχιών που ενισχύουν τα νύχια αλλά τα κάνουν παράλληλα να δείχνουν και εξαιρετικά περιποιημένα.

Κοντά, τετράγωνα σχήματα νυχιών

Ένα άλλο σχήμα νυχιών που θα είναι δημοφιλές το επόμενο έτος είναι τα κοντά, τετράγωνα νύχια. Μια πρακτική επιλογή που δίνει αυτή την καθαρή, παλιά εμφάνιση.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.