ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Teddy Bear Blonde: Αυτό είναι το πιο κομψό χρώμα μαλλιών του χειμώνα, σύμφωνα με το TikTok


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

24 Νοεμβρίου 2023

Teddy Bear Blonde: Αυτό είναι το πιο κομψό χρώμα μαλλιών του χειμώνα, σύμφωνα με το TikTok
IG @haileybieber
Μια υπέροχη ζεστή απόχρωση μαλλιών, ιδανική για τους ψυχρότερους μήνες του έτους

Περνώντας λίγο χρόνο στο TikTok και κάνοντας scroll down θα συναντήσεις εκατοντάδες τάσεις μαλλιών που προσπαθούν να σε πείσουν να τις δοκιμάσεις αυτόν τον χειμώνα. Αν και λίγο πολύ, σε όλες μας αρέσει να παίρνουμε έμπνευση από το περιεχόμενο αυτής της εφαρμογής, η αλήθεια είναι πως πολύ σπάνια βρίσκουμε μια τάση η οποία μπορεί να μας εκφράσει πραγματικά. Ωστόσο, αν έχεις «πέσει» πάνω σε πάνω σε βίντεο με μεταμορφώσεις μαλλιών και ιδίως σε κάποιο που αναδεικνύει την απόχρωση teddy bear blonde, - ίσως να σκέφτεσαι να το δοκιμάσεις καθώς πράγματι δείχνει ένα απίστευτα cool και απόλυτα φορέσιμο χρώμα μαλλιών.

Το hashtag #teddybearblonde έχει ήδη πάνω από 80.000 προβολές στο TikTok και celebrities όπως η Ριάνα και η Σοφία Ρίστι δίνουν όλες την «ψήφο« τους στο χρώμα. Τώρα, ίσως αναρωτιέσαι, τι κάνει αυτή την τάση στα μαλλιά να διαφέρει από τα υπόλοιπα ξανθά χρώματα μαλλιών, σωστά;

Jenny.Gr
IG @jlo

Teddy Bear Blonde

Το στοιχείο αυτής της τάσης βρίσκεται στο όνομα. Το χρώμα των μαλλιών προορίζεται να είναι παρόμοιο με αυτό μιας μικρής αρκούδας, με συνδυασμό ξανθών και μελαχρινών αποχρώσεων. Το αποτέλεσμα είναι ένα υπέροχο, χρυσό φινίρισμα με πολλές διαστάσεις. Αυτή η τάση είναι τέλεια για τους χειμερινούς μήνες χάρη στη ζεστή της απόχρωση και ο πιο συνηθισμένος τρόπος για να πετύχεις αυτό το look θα ήταν να κάνεις ανταύγειες ή balayage . Ανάλογα με το φυσικό χρώμα των μαλλιών σου, ο κομμωτής σου μπορεί να προσαρμόσει πλήρως τις ανταύγειες ή το balayage σας για να σου δώσει την τέλεια απόχρωση teddy bear blonde!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.