ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Unbreak your shine: Ένα ταξίδι ομορφιάς έγινε η αφορμή για να ανακαλύψουμε το «μυστικό» για δυνατά και λαμπερά μαλλιά


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

26 Απριλίου 2024

Unbreak your shine: Ένα ταξίδι ομορφιάς έγινε η αφορμή για να ανακαλύψουμε το «μυστικό» για δυνατά και λαμπερά μαλλιά
Όμορφα μαλλιά με υγιή όψη που αντανακλούν λάμψη είναι τα μαλλιά που έχουν απολαύσει μια περιποίηση υψηλών προδιαγραφών

Το JennyGr ταξίδεψε στο Ντίσελντορφ, μια πανέμορφη πόλη της Γερμανίας με έντονη ζωή και πολιτιστικό ενδιαφέρον, συντροφιά με το Syoss, την κορυφαία μάρκα περιποίησης μαλλιών. Αυτό το ταξίδι, πέραν από μια ιδιαιτέρως ξεχωριστή εμπειρία με μοναδικές στιγμές ομορφιάς και λάμψης, μας άνοιξε νέους ορίζοντες σχετικά με την φροντίδα των μαλλιών και τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να δείχνουν και να «αισθάνονται» εκ των έσω πραγματικά όμορφα, δυνατά και λαμπερά.

Unbreak Your Shine

Την Πέμπτη 21 Μαρτίου, το Syoss διοργάνωσε το μεγαλύτερο beauty event στο φουτουριστικό και άκρως εντυπωσιακό Langen Foundation στο Ντίσελντορφ, το οποίο είναι σχεδιασμένο από τον Ιάπωνα αρχιτέκτονα Tadao Ando και καθώς είναι περιτριγυρισμένο από ανθισμένες κερασιές δημιουργώντας ένα ονειρικό τοπίο, αντικατοπτρίζει τέλεια την ιαπωνική κληρονομιά του brand. Εκεί, βρεθήκαμε δημοσιογράφοι ομορφιάς, influencers και VIP καλεσμένοι από 15 Ευρωπαϊκές χώρες και παρακολουθήσαμε ένα φαντασμαγορικό ”Unbreak Your Shine” catwalk στο πλαίσιο της πανευρωπαϊκής παρουσίασης της νέας υπέροχης σειράς περιποίησης μαλλιών Syoss Intense Plex. Βασισμένη στις ιαπωνικές αρχές ομορφιάς, η νέα σειρά περιποίησης μαλλιών Syoss Intense Plex, που αποτελείται από σαμπουάν, conditioner και leave-in serum, είναι ενισχυμένη με την καινοτόμα τεχνολογία Plex που επανορθώνει εκατομμύρια σπασμένους δεσμούς της τρίχας, ενδυναμώνει τα μαλλιά από το εσωτερικό και αποκαλύπτει έντονη λάμψη.


Το hair show

H εκδήλωση επισφράγισε τη δέσμευση του Syoss στην καινοτομία και στα προϊόντα υψηλής απόδοσης, ενώ το αποκορύφωμα της βραδιάς ήταν το σαγηνευτικό και “unbreaking” hair show, εμπνευσμένο από τις τελευταίες τάσεις στο styling μαλλιών, τη μόδα και τον τρόπο ζωής. Το λαμπερό και απόλυτα σύγχρονο show έκλεισαν οι εκθαμβωτικές ambassadors του brand: η Olga Leyers, η Luca Lorenz, η Nasty Bory, η Zita Görög, καθώς και η δική μας Greek Goddess, Χριστίνα Μπόμπα Τανιμανίδη.

Όπως μας αποκάλυψε η Χριστίνα Μπόμπα, τα προϊόντα ομορφιάς Syoss χαρίζουν ζωντάνια και λάμψη στα μαλλιά γι' αυτό αποτελούν τη Νο1 επιλογή της. Ως σύμμαχο για το χρώμα, την περιποίηση και το styling των μαλλιών της έχει ξεχωρίσει τη σειρά Syoss Oleo Intense. Με τη μόνιμη βαφή χωρίς αμμωνία Syoss Oleo Intense 4-86 Καστανό Σοκολατί τα πλούσια καστανά μαλλιά της αποκτούν μέγιστη ένταση και διάρκεια χρώματος με 100% κάλυψη των λευκών, ενώ η εμπλουτισμένη μάσκα με 4 πολύτιμα Ιαπωνικά έλαια αναδομεί την τρίχα και επαναφέρει τη φυσική λάμψη και απαλότητα στα μαλλιά της χωρίς να τα βαραίνει.

Jenny.Gr

Η αποκλειστική συνέντευξη με τη νέα Hair Creative Director του Syoss, Kiyoko Odo

Jenny.Gr

Τα υπέροχα hair look τους επιμελήθηκε η νέα Brand Ambassador and Hair Creative Director του Syoss, Kiyoko Odo. Μια άκρως δημιουργική hairstylist με 20ετή εμπειρία στον χώρο της ομορφιάς που έχει συνεργαστεί με τους διασημότερους πολυτελείς οίκους μόδας και λαμπερούς celebrities. Εμείς, αμέσως μετά το φινάλε του σόου, είχαμε την τιμή να την συναντήσουμε, εξασφαλίζοντας μια αποκλειστική συνέντευξη με επίκεντρο τα μαλλιά.

Jenny.Gr

Από πού αντλείτε έμπνευση όταν δημιουργείτε ένα νέο χτένισμα;

Η φύση με εμπνέει περισσότερο: τα φυτά, τα δέντρα και κυρίως, τα λουλούδια. Με γοητεύει η ισορροπία της φύσης. Ωστόσο, όταν πρόκειται να επιμεληθώ τα μαλλιά μιας γυναίκας για την παρουσία της σε κάποιο event λαμβάνω πάντα υπόψη στοιχεία της προσωπικότητάς της, τα χαρακτηριστικά του προσώπου της, αλλά και τις αποχρώσεις του μακιγιάζ της.

Ποιες τάσεις στα μαλλιά σας ενθουσιάζουν περισσότερο αυτή τη στιγμή;

Μου αρέσει πολύ το shag hairstyle και με χαροποιεί ιδιαίτερα που βλέπω γυναίκες να το επιλέγουν. Είναι απίστευτο! Αυτό το look αναβαθμίζει ακόμα και τις πιο απλές εμφανίσεις και τις κάνει να δείχνουν τόσο σύγχρονες. Επίσης, λατρεύω τα μαλλιά με υγιή όψη που διαθέτουν ένταση και όγκο.

Πιστεύετε ότι μια γυναίκα πρέπει να ακολουθεί τις τάσεις στα μαλλιά ή το ένστικτό της και το προσωπικό της στυλ;

Προτεραιότητα για εμένα έχει το προσωπικό στιλ κάθε γυναίκας. Εφόσον παραμένει πιστή σε αυτό, μπορεί εύκολα να προσαρμόζει τις τάσεις στα μέτρα της ή ακόμα και να απορρίπτει πολλές από αυτές. Άλλωστε, τα μαλλιά είναι μέσο αφιλτράριστης αυτό-έκφρασης.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την Kiyoko και την πηγή έμπνευσής της για τα μαλλιά, επισκεφθείτε το Kiyoko Odo (syoss.gr)

Jenny.Gr

Το ταξίδι με τo Syoss στο Ντίσελντορφ μας δίδαξε με τον πιο μοναδικό τρόπο ότι το «ταξίδι» για υπέροχα μαλλιά που ακτινοβολούν και μας γεμίζουν αυτοπεποίθηση είναι καθημερινό και αδιάκοπτο. Για τον λόγο αυτό, αξίζει να εμπιστευόμαστε για την φροντίδα τους, προϊόντα που έχουν σχεδιαστεί με τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες και αγαπούν τα μαλλιά μας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.