ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Πώς να χρησιμοποιείς το έλαιο καρύδας για υγιή νύχια και επωνύχια


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

25 Μαΐου 2024

Πώς να χρησιμοποιείς το έλαιο καρύδας για υγιή νύχια και επωνύχια
IG @leoniehanne
Το μυστικό για υπέροχα άκρα

Από τον γαστρονομικό κόσμο μέχρι τον χώρο ομορφιάς, το έλαιο καρύδας είναι ένα από τα πιο ευέλικτα και πολυχρηστικά συστατικά. Σίγουρα θα το έχεις διαπιστώσει κι εσύ, εάν έχεις βρεθεί αντιμέτωπη με το ξηρό ή ευαίσθητο δέρμα, καθώς αυξάνει τα επίπεδα υγρασίας της επιδερμίδας, ενώ συχρόνως ενισχύει τη λάμψη της.

Το έλαιο καρύδας όμως λόγω της πλούσιας περιεκτικότητάς του σε θρεπτικά ιχνοστοιχεία είναι ευεργετικό και για την υγεία των μαλλιών, αλλά και των νυχιών – που συχνά τείνουμε να παραλείπουμε τη φροντίδα που έχουν τόσο ανάγκη.

Τα οφέλη του ελαίου καρύδας για τα νύχια

Jenny.Gr
IG @leoniehanne

  • Δυναμώνει τα εύθραυστα, ραγισμένα νύχια
  • Αντιμετωπίζει τα κατεστραμμένα επωνύχια (πετσάκια), ενυδατώνοντας τα
  • Αποτρέπει τις ραβδώσεις των νυχιών
  • Θεραπεύει τα νύχια
  • Αντιμετωπίζει τον μύκητα των νυχιών στα πόδια

Τρόπος εφαρμογής

Jenny.Gr
IG @leoniehanne

Ο καλύτερος και πιο αποτελεσματικός τρόπος εφαρμογής του ελαίου καρύδας είναι με κινήσεις μασάζ τόσο επάνω στην επιφάνεια του νυχιού (εάν φυσικά δεν υπάρχει βερνίκι νυχιών), όσο και στην περιοχή γύρω από τα νύχια. Ιδανικά, δεν χρειάζεται να ξεπλένεις τα χέρια σου αλλά αντίθετα, συστήνεται να το αφήσεις να δράσει καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.