ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Πώς να δημιουργείς εύκολα υπέροχες μπούκλες, χωρίς θερμότητα


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

14 Μαΐου 2024

Πώς να δημιουργείς εύκολα υπέροχες μπούκλες, χωρίς θερμότητα
IG @romeestrijd
Η τεχνική που χαρίζει υπέροχους κυματισμούς στα μαλλιά, χωρίς να τα φθείρει

Είναι αλήθεια πως ένα χτένισμα με πολυτελείς κυματισμούς είναι αυτό που ολοκληρώνει μοναδικά μια κομψή εμφάνιση από το πρωί έως το βράδυ, στην καθημερινότητα ή για κάποιο ξεχωριστό event. Ωστόσο, η πιο δημοφιλής τεχνική για να δημιουργηθεί αυτό το ξεχωριστό hair look περιλαμβάνει τη χρήση εργαλείων styling. Αυτά τα tools αξιοποιούν τη θερμότητα για να προσφέρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, όμως παράλληλα προκαλούν σημαντική φθορά στα μαλλιά.

Αυτό που θα σου πρότεινα ως beauty editor, αλλά και ως γυναίκα που επιλέγει συχνά αυτό το χτένισμα είναι να συνεχίσεις φυσικά να χρησιμοποιείς αυτά τα styling tools περιορίζοντας όμως τη συχνότητα. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορείς καθημερινά να απολαμβάνεις την εικόνα σου με το χτένισμα που επιθυμείς; Φυσικά και όχι! Κάνοντας μια γρήγορη αναζήτηση στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης και ιδίως στο TikTok μπορείς να ανακαλύψεις ευφάνταστους τρόπους για να δημιουργείς μπούκλες, χωρίς τη χρήση θερμότητας.

Jenny.Gr
IG @romeestrijd

Twist and Clip

Μα αγαπημένη μέθοδος είναι το twist and clip. Χώρισε τα βρεγμένα μαλλιά στα δύο πριν στρίψεις κάθε πλευρά προς τα πίσω και πιάσε τα με ένα κλιπ. Προαιρετικά, μπορείς να διαχωρίσεις τα μπροστινά τμήματα των μαλλιών και να τα στρίψεις ξεχωριστά προς τα πίσω, συνδέοντάς τα με ένα άλλο κλιπ. Όσο πιο σφιχτό είναι το twist, τόσο πιο σφιχτοί θα βγουν οι κυματισμοί.

@diannacohen simple two section twist and clip no heat waves air dry method 〰️✨ #crownaffairairdry #airdryhair #healthyhair #noheatcurls ♬ Dance You Outta My Head - Cat Janice

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.