ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Hair care: Πώς να ξεκλειδώσεις τη λάμψη των μαλλιών σου


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

31 Μαΐου 2024

Hair care: Πώς να ξεκλειδώσεις τη λάμψη των μαλλιών σου
Freepik
Ανακάλυψε την περιποίηση που χαρίζει πιο όμορφα, δυνατά μαλλιά με υγιή όψη και μοναδική λάμψη

Τα μαλλιά είναι ένα σημαντικό στοιχείο της εμφάνισής μου. Θέλω να έχουν όγκο, σώμα και κίνηση. Να είναι λαμπερά και να έχουν υγιή όψη. Όταν τα μαλλιά μου δείχνουν στα καλύτερά τους, με γεμίζουν δύναμη και αυτοπεποίθηση να φέρω εις πέρας τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Πειραματίζομαι διαρκώς με την εικόνα τους. Τα ισιώνω, δημιουργώ beach waves, αλλά και πιο καθορισμένες μπούκλες, ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλω να χαρίσω στο look μου.

Το heat styling όμως ταλαιπωρεί τα μαλλιά μου. Επομένως για την φροντίδα τους επιλέγω συνθέσεις που υπόσχονται να δώσουν ξανά «ζωή», δύναμη και λάμψη στα ταλαιπωρημένα μου μαλλιά. Αυτό ακριβώς υπόσχεται και η νέα σειρά περιποίησης μαλλιών Syoss Intense Plex που «γνώρισα» πριν από μερικούς μήνες στο ταξίδι μου στο Ντίσελντορφ με το Syoss για το επίσημο λανσάρισμα της σειράς. Μόλις επέστρεψα στην Αθήνα, αναπόφευκτα την έβαλα στο «μικροσκόπιο» και άρχισα να την τεστάρω καθημερινά, διαπιστώνοντας σημαντική βελτίωση της όψης των μαλλιών μου, με περισσότερη δύναμη, ανθεκτικότητα και λάμψη.


Unbreak your shine

Η νέα υπέροχη σειρά περιποίησης μαλλιών Syoss Intense Plex είναι βασισμένη στις ιαπωνικές αρχές ομορφιάς και έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει εντατική επανόρθωση επαγγελματικών προδιαγραφών για πιο δυνατά και ανθεκτικά μαλλιά, με έντονη λάμψη και υγιή όψη. Είναι ενισχυμένη με την καινοτόμα τεχνολογία Intense Plex που εισχωρεί σε βάθος και επανορθώνει εκατομμύρια σπασμένους δεσμούς της τρίχας. Ενδυναμώνει τα πολύ ταλαιπωρημένα μαλλιά (που έχουν καταπονηθεί κυρίως από τη συχνή χρήση βαφής ή το συχνό styling με θερμότητα) από το εσωτερικό τους και αποκαλύπτει έντονη λάμψη.

Jenny.Gr

Το άρωμα της σειράς Syoss Intense Plex είναι επίσης ένα ιδιαίτερα ξεχωριστό χαρακτηριστικό της, που την καθιστά «εθιστική». Συνδυάζει τις φρουτώδεις νότες κορυφής, με τη λουλουδάτη καρδιά και τις νότες βάσης που αναβλύζουν ανατολίτικα αρώματα.

Η νέα σειρά περιποίησης μαλλιών Syoss Intense Plex αποτελείται από σαμπουάν, conditioner και leave-in serum. Ανακάλυψέ τα:

Syoss Intense Plex Shampoo

Jenny.Gr

Η Syoss Intense Plex ρουτίνα περιποίησης ξεκινάει πάντα από τον σωστό καθαρισμό των μαλλιών μου. Το σαμπουάν επανόρθωσης, με 89% συστατικά φυσικής προέλευσης στη φόρμουλά του, προσφέρει εξαιρετικό καθαρισμό στο τριχωτό της κεφαλής κι ενδυναμώνει 5 φορές περισσότερο* τα μαλλιά μετά από φθορές που προκαλούνται από το συχνό βάψιμο, τη θερμότητα και το styling, ενώ προσδίδει φωτεινή λάμψη.

(*σε σύγκριση με μαλλιά που δεν έχει εφαρμοστεί το προϊόν)

Syoss Intense Plex Deep Conditioner

Jenny.Gr

Η εξειδικευμένη φόρμουλα του Syoss Intense Plex Deep Conditioner, με 97% συστατικά φυσικής προέλευσης, είναι πιο πλούσια από ένα κλασσικό conditioner και πιο ελαφριά από μια μάσκα επανόρθωσης μαλλιών. Είναι ιδανικό για πολύ ταλαιπωρημένα μαλλιά που έχουν υποστεί έντονη φθορά, καθώς έχει σχεδιαστεί για να επανορθώνει εκατομμύρια σπασμένους δεσμούς μαλλιών, χαρίζοντάς τους 20 φορές περισσότερη δύναμη*. Αφήνει τα μαλλιά πιο λεία και ανθεκτικά, χωρίς να τα βαραίνει.

(*σε σύγκριση με μαλλιά που δεν έχει εφαρμοστεί το προϊόν)

Syoss Intense Plex Leave-in Serum

Jenny.Gr

Αυτός ο «μαγικός» ορός μαλλιών, με 92% συστατικά φυσικής προέλευσης στη σύνθεσή του, εισχωρεί άμεσα στα μαλλιά και λειαίνει τις μεμονωμένες ίνες της τρίχας. Δρα επανορθωτικά, αλλά και προστατευτικά ενάντια στο σπάσιμο των μαλλιών κι ενισχύει τη λάμψη τους. Αποτελεί το τελευταίο step της Syoss Intense Plex hair care routine μου. Βάζω μια μικρή ποσότητα στην παλάμη του χεριού μου και απλώνω το προϊόν ομοιόμορφα κατά μήκος των μαλλιών έως τις άκρες. Το εφαρμόζω σε νωπά μαλλιά, τα στεγνώνω με το σεσουάρ και αποκαλύπτουν μια πιο λεία και λαμπερή εμφάνιση. Άλλο ένα αγαπημένο μου beauty tip που ακολουθώ είναι να εφαρμόζω το Syoss Intense Plex Leave-in Serum σε στεγνά μαλλιά, αναζωογονώντας άμεσα την εικόνα τους.

Αν επιθυμείς να αναζωογονήσεις κι εσύ την όψη των ταλαιπωρημένων μαλλιών σου, ξεκλειδώνοντας τη λάμψη τους, εμπιστεύσου για την φροντίδα τους τη νέα σειρά περιποίησης μαλλιών Syoss Intense Plex!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.