ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Πώς να χαρίσεις εκθαμβωτική λάμψη και διάρκεια στο χρώμα των μαλλιών σου


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

12 Ιουνίου 2024

Πώς να χαρίσεις εκθαμβωτική λάμψη και διάρκεια στο χρώμα των μαλλιών σου
«Ignite your inner shine» και παράτεινε τη διάρκεια του χρώματος των μαλλιών σου με την νέα σειρά περιποίησης Redken Acidic Color Gloss

Με το πέρασμα του χρόνου, αλλά και την αλλαγή των εποχών, οι ανάγκες των μαλλιών μας αλλάζουν. Αυτό όμως που παραμένει σταθερά στην κορυφή των επιθυμιών μας, όσον αφορά στην εικόνα τους, είναι η λάμψη και η διάρκεια της ζωντάνιας στο χρώμα τους, εάν φυσικά είναι βαμμένα, μέχρι το επόμενο ραντεβού μας στο κομμωτήριο. Φαντάζει ακατόρθωτο; Όχι πια!

Η Redken, ένα brand με εξειδίκευση στα επαγγελματικά προϊόντα μαλλιών και μια ομάδα αποτελούμενη από τους καλύτερους κομμωτές και χημικούς, δημιούργησε τη νέα σειρά περιποίησης μαλλιών Acidic Color Gloss τόσο για την φροντίδα των βαμμένων μαλλιών, όσο και των φυσικών με την υπόσχεση να προσφέρει εκθαμβωτική λάμψη και υψηλή προστασία του χρώματος των μαλλιών μας και, πράγματι, το πραγματοποιεί.

Jenny.Gr

Ignite your inner shine

Εμπνευσμένη από το κομμωτήριο και τη φροντίδα που προσφέρουν οι hair experts στα μαλλιά μας, η νέα πρωτοποριακή hair care σειρά Redken Acidic Color Gloss περιέχει τελευταία τεχνολογία με φόρμουλες όξινου pH, ενισχυμένες με αμινοξέα και βιταμίνη Ε, για την ανώτερη προστασία του χρώματος των μαλλιών από το ξεθώριασμα και τη θαμπή όψη που προκαλείται από το νερό και τη ζέστη. Συγχρόνως, χαρίζει την απαραίτητη ενυδάτωση και κλειδώνει το χρώμα, χαρίζοντας μία ακαταμάχητη λάμψη στα μαλλιά μας, παρόμοια με αυτή που έχει το γυαλί.

Jenny.Gr

Η σειρά περιποίησης μαλλιών Redken Acidic Color Gloss αποτελείται από σαμπουάν χωρίς θειικά άλατα, conditioner, θεραπεία με ενεργοποιημένο glass gloss, και heat protection leave-in treatment.

Πώς λειτουργεί;

Tο Redken Acidic Color Gloss σαμπουάν και το Redken Acidic Color Gloss conditioner «κλειδώνουν» το χρώμα των μαλλιών, προσφέροντάς του μακράς διάρκειας ένταση, ζωντάνια και λάμψη. Η θεραπεία Redken Acidic Color Gloss Glass Gloss προσφέρει λάμψη σε μοριακό επίπεδο, διατηρώντας τα αποτελέσματα της βαφής για +76% πιο λαμπερά μαλλιά, με μόνο μία χρήση. Tέλος, με την εφαρμογή του Redken Acidic Color Gloss Leave-in Heat Protection Treatment διαφυλάσσεται το χρώμα των μαλλιών από την αλλοίωση που προκαλεί η θερμότητα και οι περιβαλλοντικοί παράγοντες.

Jenny.Gr

Το πρωτόκολλο Redken Acidic Color Gloss σε 4 βήματα

Jenny.Gr

  • Βήμα 1: Εφαρμόζουμε το σαμπουάν, κάνοντας αναζωογονητικές κινήσεις μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής και έπειτα το ξεβγάζουμε με χλιαρό νερό.
  • Βήμα 2: Εφαρμόζουμε την εβδομαδιαία θεραπεία Redken Acidic Gloss Glass Gloss Treatment από τα μήκη των μαλλιών έως τις άκρες και την αφήνουμε να δράσει για 5 λεπτά.
  • Βήμα 3: Χωρίς να αφαιρέσουμε τη θεραπεία Redken Acidic Gloss Glass Gloss Treatment, εφαρμόζουμε από πάνω το conditioner και ολοκληρώνουμε τη διαδικασία του λουσίματος, ξεβγάζοντας τα μαλλιά με νερό.
  • Βήμα 4: Ψεκάζουμε σε νωπά μαλλιά το Redken Acidic Color Gloss Leave-in Heat Protection Treatment, εξασφαλίζοντας την προστασία των μαλλιών από το heat styling έως και τους 230° και απολαμβάνουμε τα υπέροχα, λαμπερά μαλλιά που πάντα ονειρευόμασταν.

Beauty editor ‘s choice

@jennygr_ ✨️ «Ignite your inner shine» και παράτεινε τη διάρκεια του χρώματος των μαλλιών σου με την νέα σειρά περιποίησης Redken Acidic Color Gloss 👉 Μπορείς παράλληλα να διεκδικήσεις την απόλυτη «λάμψη» για τα δικά σου μαλλιά, κάνοντας tag 2 φίλους σου στα σχόλια για να κερδίσεις ένα από τα δύο ολοκληρωμένα σετ περιποίησης Redken Acidic Color Gloss! #jennygr #redken #haircare ♬ She Said - Noby Méndez

Έχοντας συμπεριλάβει τα προϊόντα της σειράς Redken Acidic Color Gloss στη hair care routine μου, προτείνω ανεπιφύλακτα να δοκιμάσεις κι εσύ αυτό το εξαιρετικά αποτελεσματικό πρωτόκολλο φροντίδας για «γυάλινη» λάμψη και υπέροχο χρώμα μαλλιών.

Μπορείς παράλληλα να διεκδικήσεις την απόλυτη «λάμψη» για τα δικά σου μαλλιά, δηλώνοντας συμμετοχή στον διαγωνισμό* του JennyGr ΕΔΩ για να κερδίσεις ένα από τα δύο ολοκληρωμένα σετ περιποίησης Redken Acidic Color Gloss!

Αναζήτησε όλα τα προϊόντα σε εσένα κομμωτήριο Redken και online σε επιλεγμένους retailers και ακολούθησε τη Redken στον επίσημο λογαριασμό στο Instagram (@redken) για να μαθαίνεις όλα τα τελευταία νέα της μάρκας!

* Ο διαγωνισμός με τα προϊόντα Acidic Color Gloss της Redken διενεργείται με αποκλειστικά δική μας ευθύνη και αφορά άτομα που είναι άνω των 18 ετών και βρίσκονται στην Ελλάδα.
Η εταιρεία με την επωνυμία «L’OREAL HELLAS Α.Ε.» ενεργεί αποκλειστικά και μόνο ως Δωροθέτης στο πλαίσιο του παρόντος διαγωνισμού, μη ευθυνόμενη για οποιοδήποτε ζήτημα σχετίζεται με ή ανακύπτει από τον διαγωνισμό. Ο Δωροθέτης δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε τυχόν αξίωση προκύπτει από τη συμμετοχή στον διαγωνισμό ή την παραλαβή, χρήση ή κατάχρηση οποιουδήποτε δώρου και δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο τυχόν συνδέσμων της πλατφόρμας μέσω της οποίας διεξάγεται ο διαγωνισμός.

#Redken #Redkengr #ACG


Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.