ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Το Νο.1 έλαιο μαλλιών στα Social Media που προσφέρει μοναδική λάμψη!


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

19 Ιουνίου 2024

Το Νο.1 έλαιο μαλλιών στα Social Media που προσφέρει μοναδική λάμψη!
Το εμβληματικό Elixir Ultime της Kérastase, ανανεωμένο με refillable πολυτελή συσκευασία, προσφέρει μοναδική λάμψη στα μαλλιά και υπέροχο άρωμα που διαρκεί

Τα beauty trends στα social media διαδέχονται το ένα το άλλο με ιλιγγιώδεις ρυθμούς. Εξίσου γρήγορα, βλέπουμε προϊόντα ομορφιάς να γίνονται viral και να εμφανίζονται συνεχώς σε όλα τα social feed μας. Εάν περνάς κι εσύ τον ελεύθερο χρόνο σου σε δημοφιλείς πλατφόρμες, όπως το Instagram και το TikTok, αναπόφευκτα θα έχεις «σταθεί», κοιτάζοντας με θαυμασμό το εξαιρετικά πολυτελές έλαιο περιποίησης μαλλιών Kérastase Elixir Ultime, που πρωταγωνιστεί στις οθόνες μας. Τι κάνει όμως αυτό το έλαιο μαλλιών να ξεχωρίζει και γιατί όλοι μιλάμε γι’ αυτό;

Jenny.Gr

Ένα iconic έλαιο λάμψης

Από την πρώτη στιγμή της δημιουργίας του, πάνω από μια δεκαετία πριν, το Kérastase Elixir Ultime κατέκτησε την κορυφαία θέση στις προτιμήσεις των γυναικών τόσο για την ξεχωριστή περιποίηση που προσέφερε στα μαλλιά, όσο και για το πέπλο πολυτελούς λάμψης με το οποίο τα τύλιγε. Σήμερα, με αφορμή τον εορτασμό των 60ων γενεθλίων της Kérastase, αυτό το εμβληματικό προϊόν ανανεώθηκε και κυκλοφόρησε ξανά με προηγμένη σύνθεση και νέο refillable μπουκάλι που διατηρεί τον πολυτελή σχεδιασμό του αρχικού γυάλινου μπουκαλιού, συνδυάζοντας την ελκυστικότητα με την καινοτομία και τον σεβασμό στον πλανήτη.

Jenny.Gr

To εξαιρετικά πολυτελές έλαιο μαλλιών Kérastase Elixir Ultime είναι εμπλουτισμένο με τα πιο εκλεκτά συστατικά, όπως η άγρια γαλλική Καμέλια η οποία επιλέχθηκε για την ικανότητά της να προσφέρει αντιοξειδωτική προστασία, θρέψη, και αξεπέραστη λάμψη. Κάθε σταγόνα αυτού του ελαίου προσφέρει βαθιά και πολυτελή περιποίηση σε όλους τους τύπους μαλλιών.

Το εμβληματικό χρυσαφένιο έλαιο μαλλιών προσφέρει κορυφαία απόδοση με σκοπό να θρέφει, να ενδυναμώνει και να προστατεύει σε βάθος την τρίχα, χαρίζοντας λείανση και εκθαμβωτική λάμψη ακόμα και στα πιο τραχιά, ατίθασα ή φριζαρισμένα μαλλιά.

Εξαιρετικά ανάλαφρο, για να απορροφάται πιο γρήγορα, αυτό το μοναδικό ελιξίριο προσφέρει φωτεινότητα και εντυπωσιακή λάμψη στα θαμπά, ξηρά ή φριζαρισμένα μαλλιά, ενώ δρα προστατευτικά ενάντια στη θερμότητα κατά τη διάρκεια του styling.

Ένα iconic άρωμα

Jenny.Gr

Το άρωμα του νέου Kérastase Elixir Ultime, ωδή στην καθηλωτική αύρα της Βρετάνης, από όπου προέρχεται και η γαλλική Καμέλια, σε παρασύρει σε μια περιπέτεια λουλουδένιας φρεσκάδας. Το άρωμα ανοίγει με το Μανταρίνι, τη Φρέζια και τα Φύλλα Βιολέτας στις νότες κορυφής, ενώ ο Κέδρος, το άνθος Βιολέτας και το Ηλιοτρόπιο στις μεσαίες νότες αποκαλύπτουν σταδιακά ένα βαθύτερο μονοπάτι από λουλούδια με ξυλώδεις πτυχές που οδηγεί στις γήινες νότες βάσης του Σανταλόξυλου και των Μόσχων. Με κάθε επίπεδο πολυτέλειας, βυθίζεσαι όλο και περισσότερο στην ειδυλλιακή ομορφιά της Βρετάνης. Τα μαλλιά αποκτούν μια αύρα μαγευτικής, σαγηνευτικής ζεστασιάς που αιωρείται καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

5 τρόποι για να χαρίσεις εκθαμβωτική λάμψη στα δικά σου μαλλιά

Jenny.Gr

To Kérastase Elixir Ultime μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πέντε διαφορετικούς τρόπους για να προσφέρει στα μαλλιά αμέριστη φροντίδα και αξεπέραστη λάμψη ανά πάσα στιγμή:

  1. Για styling: Μπορείς να χρησιμοποιήσεις 2 δόσεις σε στεγνά ή σκουπισμένα μαλλιά, εφαρμόζοντας στα μήκη και στις άκρες. Άφησε τα μαλλιά να στεγνώσουν φυσικά ή προχώρησε στο styling της επιλογής σου.
  2. Για προστασία από τη θερμότητα: Εφάρμοσε 2 δόσεις πριν από το πιστολάκι ή το styling.
  3. Για προετοιμασία πριν από το λούσιμο: Εφάρμοσε 2 δόσεις σε στεγνά μαλλιά, αφού τα χτενίσεις. Ξέβγαλε, και προχώρησε στο λούσιμο.
  4. Για φινίρισμα: Εφάρμοσε 1-2 δόσεις προϊόντος μετά το styling για επιπρόσθετη λάμψη.
  5. Για φρεσκάρισμα και ενυδάτωση: Εφάρμοσε μερικές σταγόνες στις άκρες των μαλλιών για ενυδάτωση και λείανση.

Το εμβληματικό έλαιο μαλλιών Kérastase Elixir Ultime αναβαθμίζει την περιποίηση των μαλλιών και δημιουργεί μια μοναδική εμπειρία αισθήσεων, την οποία θα θέλεις να απολαμβάνεις ξανά και ξανά!

Advertorial

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.