ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Hydro Bob: To σύγχρονο κι άκρως καλοκαιρινό χτένισμα, που αξίζει να δοκιμάσεις τώρα


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

20 Ιουνίου 2024

Hydro Bob: To σύγχρονο κι άκρως καλοκαιρινό χτένισμα, που αξίζει να δοκιμάσεις τώρα
IG @kaiagerber
Μια ακόμα εξέλιξη του bob haircut, ιδανική για την καλοκαιρινή σεζόν

Τα Bob haircuts συνεχίζουν αμείωτα να μας απασχολούν, οδηγώντας μας αυτή τη φορά στο εξαιρετικά σύγχρονο και απόλυτα δροσερό Hydro Bob – μια επιλογή ιδανική για τώρα το καλοκαίρι.Το hydro bob είναι ένα κοντό κούρεμα, συνήθως το μήκος του φτάνει γύρω από τη γραμμή του σαγονιού, το οποίο έχει wet look.

Οποιοδήποτε Bob μπορεί να διαμορφωθεί με υγρό styling. Ωστόσο, αυτό που διαφοροποιεί ένα Hydro Bob από άλλα Bob κουρέματα δεν είναι το κόψιμο, αλλά το στυλ. Οι καθαρές γραμμές δημιουργούν μια δυνατή και λεία εμφάνιση με γυαλιστερό φινίρισμα.

Πώς να υιοθετήσεις το Hydro Bob

Jenny.Gr
IG @kaiagerber

  • Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι να αφεθείς στα μαγικά χέρια του κομμωτή σου, διαμορφώνοντας ένα άψογο κούρεμα. Το Ηydro Βob διαθέτει καθαρές γραμμές και ελάχιστα layers.
  • Ο καλύτερος τρόπος για να αποκτήσεις αυτό το look είναι να ξεκινήσεις από το ντους όταν τα μαλλιά σου είναι βρεγμένα. Χρησιμοποίησε ένα conditioner βαθιάς ενυδάτωσης ή ακόμα και μια θεραπεία λάμψης.
  • Ενώ τα μαλλιά είναι ακόμα βρεγμένα, άπλωσε άφθονη ποσότητα αφρού στα μαλλιά, από τις ρίζες μέχρι τις άκρες. Αυτό θα βοηθήσει να τα διαμορφώσεις και να ισορροπήσεις το κράτημα.
  • Συνεχίστε να φτιάχνεις τα μαλλιά σου όπως επιθυμείς, χτενίζοντάς τα προς τα πίσω και διαμορφώνοντας την εμφάνιση. Μόλις φτάσεις στο επιθυμητό styling, χρησιμοποίησε hairspray για να σταθεροποιήσεις το αποτέλεσμα.
  • Για ένα έξτρα λαμπερό φινίρισμα, μπορείς να χρησιμοποιήσεις στο τέλος ένα hairspray λάμψης το οποίο θα ενισχύσει το υγρό look.


Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.