ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Kitty Cut: Το μεγαλύτερο haircut trend του 2024


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

18 Ιουλίου 2024

Kitty Cut: Το μεγαλύτερο haircut trend του 2024
IG @cassdimicco
Ένα κούρεμα κομψό, θηλυκό και ταυτόχρονα σέξι

Μπορεί οι τάσεις στο μακιγιάζ, τα μαλλιά και το μανικιούρ, πέρσι, να ήταν εμπνευσμένες από το φαγητό (βλ. latte make-up και strawberry milk nails) όμως αυτή τη χρονιά τα beauty trends στρέφουν το ενδιαφέρον τους προς το ζωικό βασίλειο και επαναφέρουν στο προσκήνιο ορολογίες, όπως για παράδειγμα το δημοφιλές hair cut: butterfly cut.

Το τελευταίο hair trend που βιώνει ανοδική πορεία στις προτιμήσεις των γυναικών ανά τον κόσμο και δανείζεται την ονομασία του από τον κόσμο των ζώων είναι το kitty cut.

Kitty Cut

Αυξημένο κατά 400% στις αναζητήσεις στο Google, το kitty cut εμπνέεται από το κούρεμα λύκου και τα shag κουρέματα της δεκαετίας του '70. Ενώ αυτά τα κουρέματα συνήθως δημιουργούνται με τη χρήση ξυραφιού για να επιτύχουν την ιδανική υφή στην τελική εμφάνιση των μαλλιών, το kitty cut έχει πιο γυαλιστερό αποτέλεσμα και πλαισιώνει το πρόσωπο με στρογγυλεμένα layers. Στην ουσία, είναι η πιο κομψή και θηλυκή εκδοχή του wolf cut.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.