ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Τι πρέπει να προσέξετε στις θεραπείες προσώπου


19 Αυγούστου 2013

Μην λέτε σε όλα ναι.

Οι καθαρισμοί και οι ενυδατώσεις προσώπου, ιδιαίτερα το καλοκαίρι είναι must. Τα spa και τα ινστιτούτα αισθητικής υπόσχονται σε όλες τις γυναίκες μία ενυδατωμένη και καθαρή επιδερμίδα. Ωστόσο εσείς θα πρέπει να γνωρίζετε τον τύπο του δέρματός σας και το είδος της θεραπείας που χρειάζεστε. Επίσης καλό θα είναι να υπολογίσετε το κόστος, αν πραγματικά αξίζει να δώσετε το ποσό που σας ζητείται. Δείτε τα παρακάτω κριτήρια:

Αν το δέρμα σας είναι σπασμένο η υπερευαίσθητο σε κρέμες και καθαριστικά, αποφύγετε τις θεραπείες. Συμβουλευτείτε καλύτερα έναν δερματολόγο και ακολουθήστε τις οδηγίες του.

Μην δοκιμάζετε νέες θεραπείες που υπόσχονται θαύματα. Αν έχετε μείνει ικανοποιημένες από μία σειρά προϊόντων ή από κάποια θεραπεία που ακολουθείτε όλα αυτά τα χρόνια, προτιμήστε την. Αν επιμένετε να δοκιμάσετε νέα προϊόντα, ζητήστε δειγματάκια.

Μάθετε όλες τις λεπτομέρειες της θεραπείας που θα ακολουθήσετε. Υπάρχουν κάποιοι μέθοδοι θεραπείας που υπάρχει πιθανότητα να μην μπορείτε να τις ανεχτείτε. Πολλές για παράδειγμα χρησιμοποιούν ηλεκτρικό ρεύμα, μπορεί να είναι καλό για το πρόσωπό σας, ωστόσο εσείς υπάρχει πιθανότητα να φοβάστε να το δοκιμάσετε.

Να είστε πιο ρεαλιστικές σε όσα σας υπόσχονται. Μία απλή θεραπεία ή μία κρέμα προσώπου θα καθαρίσει, θα ενυδατώσει και θα αναζωογονήσει την επιδερμίδα σας, μην περιμένετε ότι θα αλλάξετε πρόσωπο.

Προσέξτε με τις αλλεργικές αντιδράσεις. Αν αισθανθείτε την παραμικρή ενόχληση ή δείτε κάποια αντίδραση του δέρματός σας που δεν έχετε ξαναδεί ενημερώστε άμεσα την αισθητικό σας ή το δερματολόγο σας.

Τέλος ρωτήστε τον ειδικό για την προστασία που απαιτείται από τον ήλιο. Τα διάφορα συστατικά των ενυδατικών κρεμών, σε συνδυασμό με τον ήλιο μπορεί να σας δημιουργήσουν σημάδια στην επιδερμίδα σας. Απαιτείται μεγαλύτερη αντηλιακή προστασία, γι αυτό ρωτήστε για να μάθετε.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.