ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Ομορφιά την ώρα που κοιμάστε


TSVIGKOU

16 Ιουνίου 2013

Γιατί τη νύχτα γίνεται όλη η δουλειά.

Όλες οι εργασίες για αναζωογόνηση, αναγέννηση, επούλωση και ανάπλαση του δέρματος γίνονται τη νύχτα, την ώρα που κοιμάστε.

Για να ενισχύσετε το δέρμα σας μπορείτε να του προσφέρετε τα απαραίτητα συστατικά, ώστε να έχετε ένα νεανικό, λαμπερό και σφριγηλό δέρμα. Και δεν μιλάμε μόνο για το πρόσωπο αλλά και για όλο το σώμα.

Δείτε μερικά απλά προϊόντα ομορφιάς που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πριν πάτε για ύπνο:

Τονωτική λοσιόν: μια ήπια (όχι στυπτική) τονωτική λοσιόν ή απλό ανθόνερο ή ροδόνερο, μετά τον καθαρισμό και το ντεμακιγιάζ του προσώπου, είναι αρκετά για να ενισχύσετε το δέρμα σας τη νύχτα, ειδικά αν έχετε λιπαρό ή μεικτό δέρμα.

Serum ή ορός: ο ορός είναι ένα ενισχυμένο – συμπυκνωμένο προϊόν, πλούσιο σε ενεργά συστατικά. Η σύσταση του τον βοηθάει να εισχωρήσει εύκολα στο δέρμα, ώστε να το ενισχύσει με απαραίτητα συστατικά. Μετά τον καθαρισμό και το ντεμακιγιάζ, απλώστε τον ορό σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ.

Serum ή ορός για τα μάτια: πολλές εταιρείες έχουν λανσάρει ορούς για την περιοχή των ματιών. Ο ορός για τα μάτια είναι ιδανικός για την νύχτα αφού δεν βαραίνει το δέρμα με έντονη λιπαρότητα και παράλληλα το ενισχύει.

Lip balm: ένα ενυδατικό προϊόν για τα χείλη είναι επίσης απαραίτητο για ζουμερά και γεμάτα χείλη.

Κρέμα χεριών: το δέρμα στα χέρια, ίσως είναι το πιο ταλαιπωρημένο αφού τα χέρια είναι τα εργαλεία μας για πολλές καθημερινές εργασίες. Για να μην αφυδατώνεται το δέρμα την ημέρα, πριν κοιμηθείτε απλώστε μια πλούσια κρέμα χεριών ή ένα balm.

Κρέμες ή λάδια σώματος: μετά το βραδινό σας ντους απλώστε σε όλο το σώμα μια ενυδατική κρέμα ή ένα οργανικό λάδι σώματος για να ξυπνήσετε το πρωί με φρέσκο και σφριγηλό δέρμα στο σώμα. Δώστε μεγαλύτερη προσοχή σε γόνατα και αγκώνες.

Εντατική περιποίηση σώματος: αν χρησιμοποιείτε κάποια συγκεκριμένα προϊόντα όπως κατά της κυτταρίτιδας, κατά των ραγάδων και άλλα, απλώστε τα στις προβληματικές περιοχές τη νύχτα, πριν τον ύπνο για να έχετε μέγιστα αποτελέσματα.

Κρέμα για πέλματα: μόνο το πεντικιούρ δεν φτάνει, κάθε βράδυ θα πρέπει να περιποιείστε το δέρμα στα πέλματα και ειδικά στις φτέρνες ώστε να μην αφυδατώνονται.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.