ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Σπιτικές θεραπείες για τα μάτια


21 Αυγούστου 2013

Ανακουφίστε τα εύκολα κι απλά.

Πολλές φορές για διάφορους λόγους νιώθουμε τα μάτια μας κουρασμένα, να πονούν , να τσούζουν και να έχουν μαύρους κύκλους και σακούλες. Μία άμεση λύση για στιγμιαία ανακούφιση είναι αφού βρείτε το πρόβλημα, να χρησιμοποιήσετε απλά υλικά που θα βρείτε στο σπίτι σας.

• Αν αισθάνεστε τα μάτια σας ξηρά και σας πονάνε, τότε βρέξτε με μία lotion αλόης 2 cotton pads κι ακουμπήστε τα πάνω στα κλειστά μάτια σας.

• Αν τα μάτια σας καίνε, τότε η λύση είναι να κόψετε δύο ροδέλες από ένα παγωμένο αγγούρι και να τις τοποθετήσετε στα κλειστά μάτια σας.

• Αν πάλι είναι πρησμένα, τότε η πατάτα είναι η λύση. Κόψτε δύο φέτες από μίλα πατάτα, κλείστε τα μάτια, βάλτε την πάνω κι αφήστε τη να κάνει τη δουλειά της.

• Αν απλά νιώθετε τα μάτια σας κουρασμένα, τότε τα σακουλάκια τσαγιού θα σας βοηθήσουν. Προτιμήστε οργανικό τσάι ή εναλλακτικά άλλα βότανα, όπως καλέντουλα ή elderflower.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.