ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Γιατί γερνάμε;


14 Απριλίου 2014

Ποιοι είναι οι παράγοντες που προκαλούν γήρανση στο δέρμα;

Είναι μία ερώτηση που όλοι έχουμε ψιθυρίσει και κυρίως οι γυναίκες. Γιατί πρέπει το δέρμα μας να γερνάει καθώς μεγαλώνουμε; Η απάντηση είναι φυσιολογική, όπως και οι αιτίες άλλωστε.

Αποτελούμαστε από κύτταρα, τα οποία μεγαλώνουν μαζί μας και επηρεάζονται τόσο από ενδογενείς όσο και από εξωγενείς παράγοντες. Οι ενδογενείς παράγοντες έχουν να κάνουν με φυσιολογικά αίτια του οργανισμού, όπως είναι η επιβράδυνση της κυτταρικής διαίρεσης αλλά και η υπερπαραγωγή ελεύθερων ριζών. Οι εξωγενείς παράγοντες είναι αυτοί που σε συνδυασμό με τους πρώτους κάνουν το δέρμα να γερνάει πιο γρήγορα και τα σημάδια πιο ορατά. Η έκθεση στον ήλιο, η ρύπανση αλλά και ο τρόπος ζωής συμβάλλουν στη γήρανση της επιδερμίδας.

Αφού λοιπόν έχουμε βρει τις βασικές αιτίες της γήρανσης, το επόμενο βήμα είναι να βρούμε και την καλύτερη δυνατή λύση. Πέραν από το να προσπαθήσουμε να μειώσουμε την επίδραση των εξωγενών παραγόντων όσο περνάει από το χέρι μας, πρέπει να βρούμε την κατάλληλη περιποίηση. Η Nivea με την νέα κρέμα ημέρας Cellular Anti-Age δίνει τη λύση σε όλες εμάς που θέλουμε να καθυστερήσουμε τη γήρανση.

day

Μία νέα φόρμουλα με spf 15 καλύπτει τις καθημερινές, γυναικείες ανάγκες καταπολεμώντας τους παράγοντες της γήρανσης. Η συχνή χρήση της Nivea Cellular Anti-Age προσδίδει ορατά αποτελέσματα στη μείωση των ρυτίδων. Η επιδερμίδα αναπλάθεται, αποκτά σφριγηλότητα, ενώ μένει ενυδατωμένη και η υφή της μεταξένια. Ενώ το σύστημα SPF UVA και UVB προστατεύει σε μεγάλο βαθμό την επιδερμίδα από τον ήλιο.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.