Πώς θα αποκτήσετε ξεκούραστα, νεανικά μάτια;

Τρίτη, 22 Απριλίου 2014

 Η κρέμα ματιών είναι απαραίτητη!

Ο χρόνος, η έκθεσή σας στον ήλιο αλλά και ο τρόπος που εκφράζεστε με το πρόσωπό σας έχουν σαν αποτέλεσμα την πρώιμη γήρανση. Ένα από τα μέρη του προσώπου σας που εμφανίζεται έντονο πρόβλημα και σε σχετικά μικρή ηλικία είναι τα μάτια. Εκτός από την φυσιολογική γήρανση, οι εξωτερικοί παράγοντες ενισχύουν επιπλέον το πρόβλημα των ρυτίδων και οι περισσότερες γυναίκες παραπονιούνται  ιδιαίτερα για τα μάτια τους.
Πόσες όμως  χρησιμοποιούν διαφορετική κρέμα για τα μάτια, από αυτήν που είναι για το πρόσωπο;
Γνωρίζετε ότι η περιοχή των ματιών σας χρειάζεται εντατική φροντίδα; Αυτό σημαίνει ότι η κρέμα που χρησιμοποιείτε πρέπει να έχει διαφορετική και συνήθως πιο ενισχυμένη σύνθεση, από αυτή του προσώπου σας. 
Για να αποκτήσετε λοιπόν και πάλι νεανική όψη,  να αναζωογονηθεί η  επιδερμίδα σας και να αποκτήσει και πάλι σφριγηλότητα και ελαστικότητα προτείνουμε την κρέμα ματιών της Nivea, από την σειρά Cellular Anti-Age. 

nivea-cellular-paakiu-kremas-nuo-rauksliu-15ml

Οι ρυτίδες θα μειωθούν, θα έχετε εντατική ενυδάτωση στην περιοχή των ματιών και θα παρατηρήσετε μείωση των λεπτών γραμμών κάτω από τα μάτια.
H ελαφριά σύνθεσή της είναι ειδικά σχεδιασμένη για την ευαίσθητη επιδερμίδα γύρω από τα μάτια. Με Υαλουρονικό οξύ, Εκχύλισμα Magnolia και Κρεατίνη συμβάλει στην επιτάχυνση της ανάπλασης της επιδερμίδας – ένας δείκτης για την υγεία των κυττάρων και τη νεανική επιδερμίδα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.