ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Προλάβετε την γήρανση των ματιών


9 Μαΐου 2014

Δεν είναι τυχαία η πρόταση "Να τον προσέχεις σαν τα μάτια σου".

Ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που κάνουν οι γυναίκες είναι ότι αμελούν την περιποίηση και την φροντίδα των ματιών τους. Ας αρχίσουμε από βασικούς παράγοντες, οι οποίοι θα σας πείσουν ότι τα μάτια σας χρειάζονται καθημερινή και εντατική φροντίδα. Αρχικά τα μάτια γερνάνε με πολλαπλάσια ταχύτητα απ'ότι τα μαλλιά και το δέρμα. Επιπλέον, σε αυτήν την περιοχή έχετε πιο λεπτό δέρμα, σε σχέση με το υπόλοιπο πρόσωπο. Η τηλεόραση, ο υπολογιστής, το καυσαέριο, το μακιγιάζ είναι κάποιοι παράγοντες που επηρεάζουν αρνητικά τόσο εσωτερικά, όσο και εξωτερικά τα μάτια. Εκτός από τα προβλήματα που προκύπτουν στην όραση, το γνωστό σε όλες "πόδι της χήνας" αρχίζει και γίνεται εμφανές στις γυναίκες, σε σχετικά μικρή ηλικία. Τί πρέπει να κάνετε εσείς όμως για να αποφύγετε όλα αυτά; Να περιποιείστε τα μάτια σας με τον ίδιο τρόπο που φροντίζετε το υπόλοιπο πρόσωπό σας. Εκτός από την κρέμα ημέρας και νυχτός πρέπει απαραίτητα να χρησιμοποιείτε και κρέμα ματιών. Συστατικά όπως το υαλουρονικό οξύ θα βοηθήσουν την περιοχή των ματιών σας να αποκτήσει ανανεωμένη, νεανική όψη.

nivea-cellular-paakiu-kremas-nuo-rauksliu-15ml

Η κρέμα ματιών της Nivea, από την σειρά Cellular Anti-Age χαρίζει περισσότερη ζωτικότητα και βοηθάει τα κύτταρα να αναπλάθονται πιο γρήγορα. H ελαφριά σύνθεσή της είναι ειδικά σχεδιασμένη για την ευαίσθητη επιδερμίδα γύρω από τα μάτια. Με Υαλουρονικό οξύ, Εκχύλισμα Magnolia και Κρεατίνη συμβάλει στην επιτάχυνση της ανάπλασης της επιδερμίδας – ένας δείκτης για την υγεία των κυττάρων και τη νεανική επιδερμίδα.

Χρησιμοποιήστε την άμεσα και θα διαπιστώσετε:

  • Μείωση των ρυτίδων
  • Ορατή βελτίωση της σφριγηλότητας και της ανάπλασης της επιδερμίδας
  • Αναζωογόνηση με εντατική ενυδάτωση της ευαίσθητης περιοχής των ματιών
  • Λείανση των λεπτών γραμμών κάτω από τα μάτια
  • Άμεση ανανεωμένη όψη της επιδερμίδας

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.