ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Ast Products: No Ordinary Soaps


26 Ιουνίου 2014

Προϊόντα που σέβονται το σώμα και την φύση.

Ο Αστέρης Αστερίου γεννήθηκε στον Άγιο Κωνσταντίνο Φθιώτιδας το 1973. Πάντα με ανήσυχο και δημιουργικό πνεύμα σπούδασε φαρμακευτική, ενώ παράλληλα εξειδικεύτηκε στην κοσμητολογία. Οι υψηλές αισθητικές απαιτήσεις του σε συνδυασμό με την εικαστική αναζήτηση τον ώθησαν να δημιουργήσει μια εξ ολοκλήρου πρωτότυπη- τόσο σχεδιαστικά, όσο και στον επιστημονικό συνδυασμό υλικών- σειρά σαπουνιών και περιποίησης σωμάτος.

1 Ο καλλιτέχνης μέσα του βρήκε την ιδανική συνταγή του φαρμακοποιού για να χτίσει μια μοναδική εταιρεία... την AST Products No Ordinary Soaps και το 2012 έγινε η αρχή του θαύματος.

20140607_1531368

Ένας έμπειρος επιστήμονας στην υπηρεσία της τέχνης και της ομορφιάς. Η επιστημονική εγκυρότητα και ο επαγγελματισμός κέρδισε την εμπιστοσύνη του κόσμου που αναζητά συνειδητά προϊόντα που σέβονται το σώμα και την φύση. Σήμερα τα προϊόντα AST ταξιδεύουν σχεδόν όλο τον πλανήτη και έχουν πιστούς οπαδούς που τα χρησιμοποιούν κυριολεκτικά και μεταφορικά ως μέτρο σύγκρισης ποιότητας στον τομέα τους.

2

http://www.astproducts.gr/ http://ast-products.blogspot.gr/ https://twitter.com/Ast_Products http://www.facebook.com/AstProducts https://www.facebook.com/asteris.asteriou https://plus.google.com/u/0/+AsterisAsteriouAstProducts/posts

Θερμοπυλών 10, Άγιος Κωνσταντίνος Φθιώτιδας, 35006 Τηλέφωνο: 2235031770

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.