ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Πότε να χρησιμοποιήσετε τις κρέμες αντιγήρανσης


11 Οκτωβρίου 2014

Αν είστε ακόμα νέες και θέλετε το δέρμα σας να παραμείνει έτσι όσο το δυνατόν περισσότερο, οφείλετε στον εαυτό σας να ξέρετε τι είναι χρήσιμο και τι όχι. Δυστυχώς, οι λεπτές γραμμές στο πρόσωπο, εμφανίζονται αρκετά νωρίς, με αποτέλεσμα να θέλετε να τις ελαχιστοποιήσετε, όσο πιο πολύ μπορείτε.  Αρχίζετε λοιπόν, να χρησιμοποιείτε τις κρέμες αντιγήρανσης, με σκοπό να δείτε το δέρμα σας πιο λαμπερό και νεανικό.

Πότε όμως, χρειάζεστε πραγματικά μια κρέμα αντιγήσρανσης; Οι δερματολόγοι υποστηρίζουν, ότι δεν υπάρχει λόγος να επενδύσετε σε μικρή ηλικία, στις κρέμες, που υπόσχονται να επιταχύνουν την ανανέωση των κυττάρων και να οικοδομήσουν την ελαστικότητα, γιατί υπάρχουν λιγοστές ενδείξεις ότι, λειτουργούν. Επίσης, στην δεκαετία του '20,  το δέρμα σας δεν χρειάζεται κανένα τέτοιου είδους καλλυντικό, γιατί είναι πλήρως σε θέση να παράγει από μόνο του το κολλαγόνο. Το μόνο που θα πετύχουν αυτές οι κρέμες, είναι να  βλάψουν τον τραπεζικό σας λογαριασμό και να κάνουν τη συλλογή των παπουτσιών σας λιγοστή.

Εάν, λοιπόν, ως νέοι ενήλικες θέλετε να ξέρετε, πώς μπορείτε να διατηρήστε ακόμα πιο δροσερή την  επιδερμίδα σας, οι ειδικοί προτείνουν να προσθέσετε μια ενυδατική κρέμα ημέρας μαζί με έναν αντιοξειδωτικό ορό. Αυτά τα προϊόντα περιέχουν συστατικά, όπως η βιταμίνη C, βιταμίνη Ε, το πράσινο τσάι, και το άλφα λιποϊκό οξύ, που μπορούν να ελαχιστοποιήσουν την οξειδωτική βλάβη, η οποία προκαλείται από στρεσογόνους παράγοντες.

Τέλος, δεν χρειάζεται να τονίσουμε ότι, το No.1 που μπορεί να περιορίσει τα σημάδια της γήρανσης, είναι να χρησιμοποιείτε ένα αντηλιακό ευρέος φάσματος. Επίσης, το κάπνισμα, παρεμποδίζει την ικανότητα του σώματος να παράγει κολλαγόνο, επιταχύνοντας έτσι την γήρανση. Συνδυάστε τη συνήθεια του τσιγάρου με πολλή έκθεση στον ήλιο και θα έχετε πάνω από 10 φορές περισσότερες πιθανότητες να αναπτύξετε ρυτίδες από ό, τι τα άτομα ίδιας ηλικίας, που δεν καπνίζουν και προστατεύονται από τον ήλιο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.