ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

5+1 αρώματα με γλυκές νότες


31 Ιανουαρίου 2015

Μυρωδιές γλυκές, οικείες και ζεστές που φέρνουν στο νου ευχάριστες εικόνες και χαρούμενες καταστάσεις που είτε έχουμε ζήσει είτε έχουμε ονειρευτεί. Ο σκοπός ενός γλυκού αρώματος είναι να κάνει τη γυναίκα που το φοράει λίγο ακόμα πιο γλυκιά. Πρωτίστως να νιώθει εκείνη πιο όμορφα και να το εκπέμπει και στους γύρω της. Κι επειδή τα αρώματα με τις γλυκιές νότες είναι πολλά, εσείς που τα προτιμάτε καλό είναι να βρείτε την ιδανική μυρωδιά που θα “αγκαλιάσει” το δέρμα σας και θα γίνει η χαρακτηριστική σας.

Προσέξτε μόνο να μην είναι υπερβολικό το οσφρητικό αποτέλεσμα. Γιατί μπορεί να είναι γλυκιά η αίσθηση που αφήνει, ωστόσο εάν το άρωμα αναδίδεται σε υπερβολικό βαθμό μπορεί να φέρει το αντίθετο αποτέλεσμα. Οι επιλογές από τα πιο διάσημα brands είναι πάρα πολλές. Εδώ όμως θα βρείτε μία μικρή ποικιλία που σίγουρα αποτελείται από νέα αλλά και παλιότερα must-have γλυκά αρώματα.

Tip: Θυμηθείτε ότι το άρωμα δεν πρέπει να το μυρίζουμε εμείς περισσότερο από τους άλλους. Και φυσικά μην βιαστείτε να αποφασίσετε... δοκιμάστε τα κι δώστε τους χρόνο!

[gallery-420583]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.