ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Πώς να απαλλαγείτε γρήγορα από την κυτταρίτιδα


11 Μαΐου 2015

Σχεδόν 9 στις 10 γυναίκες έχουν κάποιο βαθμό κυτταρίτιδας στους μηρούς, στους γλουτούς, στη κοιλιά και στα χέρια. Σήμερα, οι γυναίκες ξοδεύουν πάρα πολλά χρήματα για την καταπολέμηση της όψης του φλοιού πορτοκαλιού και προσπαθούν να καταλάβουν ποιες θεραπείες λειτουργούν πραγματικά. Όμως, μπορείτε, να εξαλείψετε την κυτταρίτιδα; Ναι μπορείτε. Και η άσκηση είναι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους. Το κλειδί είναι να συνδυάσετε προπονήσεις δύναμης με συνεδρίες υψηλής έντασης. Οι ασκήσεις δύναμης βελτιώνουν τον τόνο του μυϊκού ιστού, έτσι ώστε τα πόδια και οι γλουτοί σας να φαίνονται πιο γυμνασμένοι. Ενώ οι ασκήσεις υψηλής έντασης μπορούν να κάψουν πολλές θερμίδες και να ενεργοποιήσουν τον μεταβολισμό σας.

Αν όμως, αναζητάτε το καλύτερο αποτέλεσμα, δεν πρέπει να μείνετε μόνο στην άσκηση. Και επίσης, αν θέλετε να βγείτε στη παραλία με αυτοπεποίθηση, η μόνη λύση είναι ο συνδυασμός της σωματικής δραστηριότητας με την εφαρμογή του καινοτόμου προϊόντος της Elancyl, το Cellu-slim Night.

Η Elancyl για μια ακόμη φορά πρωτοτυπεί με ένα συστατικό το οποίο διεγείρει τη νυχτερινή κυτταρική δραστηριότητα και η όψη του φλοιού πορτοκαλιού σβήνει εντελώς. Εφαρμόστε το Cellu-slim Night, για να εξαφανίσετε τα σημάδια της κυτταρίτιδας και να αποκτήσετε ένα πιο λεπτό σώμα.

Extra tip: Δείτε στο video κινήσεις μασάζ που προτείνει η Elancyl για τέλειο αποτέλεσμα!

https://youtu.be/3mumbBFKcDM

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.