ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Χαρείτε το καλοκαίρι με ασφάλεια


13 Μαΐου 2015

Daylong_2_1_394x256_layer_eciRGBv2οτριζ.jpg

Καλοκαίρι σημαίνει διασκέδαση, ξεγνοιασιά και χαρά κάτω από τον ήλιο. Οι περισσότεροι νιώθουμε υπέροχα όταν καθόμαστε στον ήλιο, οι ακτίνες του μας χαλαρώνουν και βοηθάνε το δέρμα μας να παράγει την πολύτιμη βιταμίνη D. Όμως, εάν δεν είμαστε προσεκτικοί, ο ήλιος μπορεί να γίνει επικίνδυνος και μακροπρόθεσμα να προκαλέσει γήρανση ή ακόμα και καρκίνο.

Daylon_Visual2015_final_CS5

Αν αυτό το καλοκαίρι θέλετε να χαρείτε τον ήλιο, τότε ένα καλό αντηλιακό είναι απαραίτητο τόσο για τους ζεστούς καλοκαιρινούς μήνες όσο και για όλο το χρόνο. Τα αντηλιακά ειναι ένα ζωτικό μέρος της προστασίας από τον καλοκαιρινό ήλιο και θα πρέπει να εφαρμόζονται πριν βγείτε έξω, ώστε να διασφαλίσετε την καλύτερη κάλυψη. Όμως, επειδή η επιδερμίδα σας είναι πολύτιμη, πρέπει να επιλέξετε την καλύτερη αντηλιακή προστασία. Και δεν είναι άλλη από τα προϊόντα της σειράς Daylong™, που χαρίζουν ένα λαμπερό και υγιές δέρμα. Τα αντηλιακά της σειράς Daylong™, είναι ειδικά σχεδιασμένα για να προσφέρουν μια εξαιρετική προστασία από τις UVA και UVB ακτίνες και ταυτόχρονα μια μακροχρόνια φροντίδα για την επιδερμίδα σας. Η σειρά Daylong™, διατίθεται στα φαρμακεία με προϊόντα για κάθε τύπο δέρματος, για κάθε περίσταση.

Daylong_2_1_394x256_layer_eciRGBv2οτριζ

Και για να είστε σίγουροι ότι εφαρμόζετε σωστά το αντηλιακό σας, το ειδικό βραχιολάκι Daylong™ δείκτης UV για αντηλιακή προστασία μετρά την ποσότητα του ήλιου στην οποία εκτίθεστε και αλλάζει χρώμα για να δείξει την τρέχουσα κατάσταση προστασίας της επιδερμίδας σας.

Τώρα μπορείτε να χαρείτε τον ήλιο, επενδύοντας στη μελλοντική γενικότερη υγεία, τόσο στη δική σας όσο και στων παιδιών σας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.