ΟΜΟΡΦΙΑ SKINCARE

Ανακαλύψτε το πιο χρήσιμο προϊόν ενυδάτωσης


26 Μαΐου 2015

hydra-1.jpg

Πως θα σας φαινόταν να έχετε τη δυνατότητα να περιποιείστε το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά σας με ένα μόνο προϊόν; Ενυδάτωση, αντιγήρανση και λάμψη είναι ότι ζητάει η κάθε γυναίκα. Ενόψει καλοκαιριού λοιπόν κυρίως η ενυδάτωση είναι υψίστης σημασίας και πρέπει να τη φροντίζουμε καθημερινά.

Μία σωστά ενυδατωμένη επιδερμίδα, δείχνει πιο νέα και πιο λαμπερή. Τους καλοκαιρινούς μήνες λοιπόν, ο ήλιος και η θάλασσα αφυδατώνουν την επιδερμίδα τόσο στο πρόσωπο όσο και στο σώμα. Και φυσικά το ίδιο ισχύει και για τα μαλλιά. Επομένως χρειάζεται προσοχή και επιπλέον φροντίδα.

cleria

Το ξηρό λάδι Cleria Renewal Dry Oil with Golden Mastic από τη Pharmasept, είναι το ιδανικό προϊόν για να χαρίσετε στο δέρμα σας ότι χρειάζεται για να είναι υγιές και λαμπερό. Ιδανικό για το πρόσωπο, το σώμα και για τα μαλλιά, ενυδατώνει σε βάθος ενώ ταυτόχρονα συμβάλλει στην αντιγήρανση. Το έλαιο της Μαστίχας και της Camellia είναι τα συστατικά του Cleria Renewal Dry Oil που συμβάλουν στην ανανέωση της επιδερμίδας. Εύχρηστο και πολυχρηστικό, το ξηρό λάδι της Pharmasept θα γίνει το βασικό μπουκαλάκι στο καλοκαιρινό σας νεσεσέρ.

Πέραν των βασικών του λειτουργιών, Cleria Renewal Dry Oil with Golden Mastic μπορεί να σας φανεί χρήσιμο και μετά τον ήλιο. Λόγω της καταπραϋντικής σύνθεσής του, είναι ιδανικό για την καμένη από τον ήλιο επιδερμίδα και συμβάλλει αποτελεσματικά στην αποκατάστασής της.

Extra tip: Εκτός από super ενυδατικό, το Cleria Renewal Dry Oil with Golden Mastic έχει υπέροχο άρωμα που σίγουρα θα λατρέψετε.

How to: 

Face: 1-2 ψεκασμοί στο χέρι αρκούν για να απλώσετε το λάδι σε όλο το πρόσωπο με απαλές κινήσεις. Κάντε ένα ελαφρύ μασάζ για καλύτερη απορρόφηση.

Body: Ψεκάστε σε όλο το σώμα μετά το μπάνιο για βαθιά ενυδάτωση και λάμψη. Μπορείτε επίσης να το πάρετε μαζί σας στην παραλία και να το χρησιμοποιήσετε λίγο πριν φύγετε για να ανανεώσετε την επιδερμίδα σας και φυσικά να μυρίζετε υπέροχα.

Hair: Super ενυδατικό και προστατευτικό λάδι και για τα μαλλιά. Απλώστε μια ποσότητα σε βρεγμένα μαλλιά και χαρίστε τους ενυδάτωση, λάμψη και προστασία από τη θερμότητα. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.